Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj h hiányzik?

Figyelt kérdés
Akikkel eddig beszélgettem,mondjuk úgy öszejöttem vagy paraszt bunkó volt vagy pedig túl messze laktunk egymástól.Minden barátomnak van.Nekem pedig hiányzik.Tudom h még van időm és elég korai is,de így érzem....talán a külsőm miatt van....mert nem vagyok az a tipikus menő lány14L

2017. júl. 22. 20:45
 1/7 anonim ***** válasza:
Hidd el jobb így. Én ott rontottam h hittem neki. Nagyon rossz érzés :( 15/F
2017. júl. 22. 20:56
 2/7 A kérdező kommentje:
Szeretném még kifejteni kicsit h ne gondoljatok elmebajos r********....Az van h régebben volt barátom.OLyan h beszéltünk messen,és egyszer kétszer találkoztunk.De egy hülye megbántott és szétroncsolta az önbizalmam...Így senki felé nem merek közeledni...Legyen barátkozásról is szó...Félek új emberekhez odamenni mert azt gondolom h kinevetnek,v megaláznak ahogy ő is tette...Most egy kicsit később találkoztam egy fiúval,"találkoztam",vagyis beszélgettem messen,itt a gyk ismertem meg...Nagyon kedves volt,vicces,és nagyon összeillett a gondolkozásunk ...de mivel sok a km közöttünk így hamar szakítottunk....Szóval nem tudom h mi legyen ....Mert én nem szeretnék még igazából csókot se a barátommal...csak azt h legyen kedves velem és fogadjon el úgy ahogy vagyok...de a közelemben nem nagyon kapok ilyen fiút...és nem tudom h valaha is lesz e valaki akinek tetszem...
2017. júl. 22. 20:57
 3/7 anonim ***** válasza:
Bp n nincsenek lányok :D költözz oda
2017. júl. 22. 21:01
 4/7 A kérdező kommentje:
tökre vicces vagy ...haver XD
2017. júl. 22. 21:06
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem vagyunk haverok. :) De attól köszi
2017. júl. 22. 21:10
 6/7 A kérdező kommentje:
tudom,ne félj :)
2017. júl. 22. 21:13
 7/7 anonim ***** válasza:

Hát tényleg jobb így. Ne kapkodd el, még fiatal vagy. Inkább várj, míg jön valaki, akivel tényleg jól kijössz sokáig és vele nem azon kell bánkódnod, hogy már megint veszekedés, vita, stb. Valakinek tuti tetszeni fogsz ;)

Próbáld egy kicsit erről a témáról elterelni a figyelmed, valamint ismerkedj és csinálj olyan dolgot amit szeretsz (tábor, sport, stb.). Az önbizalmadon is erősíthetnél; akkor figyelnek fel jobban rád, ha van kiállásod és magabiztos vagy. Mondogasd magadnak, hogy szereted magad (esetleg egy tükör előtt), meríts erőt a korábbi sikereidből, és ne hibáztasd magad sokmindenért. Szóval fel a fejjel :)

2017. júl. 26. 06:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!