Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ezeket beszólásnak vennétek?
Ülünk az ágyon és barátom mondja milyen szép vagyok. Az igazat bevallva sose szoktam agyonsminkelni magam csak spirál, ceruza, meg minimális alapozó. Erre megszólal a barátom apja, hogy ronda ha valaki ki van sminkelve meg a szépség az relatív. Meg egyszer küldött egy ilyen képet nekem fbon, hogy annyira ronda vagy, hogy a halak elmennek vagy valami ilyet küldött de az volt az értelme, hogy mennyire csúnya vagyok. Mondom tényleg? Erre ő : bolond..
De ha még rólam ezek le is peregnek az mar kicsit sok, hogy folyton kioktat, beszologat, rosszindulatú és közénk akart állni.(lassan 2 éve vagyunk együtt)
hatalmas tag a faterod :D
ne vedd magadra, szeret téged!
pacsi x)
" Erre megszólal a barátom apja, hogy ronda ha valaki ki van sminkelve meg a szépség az relatív. "
Ez nem igazán beszólás. Azt mondta hogy a természetes női szépség a jó, nem az ilyen műbaba, kisminkelt izé.
És hozzábökte, hogy attól ha nem sminkelnéd ki magad még nem biztos hogy szép lennél, mert relatív a szépség.
"Meg egyszer küldött egy ilyen képet nekem fbon, hogy annyira ronda vagy, hogy a halak elmennek vagy valami ilyet küldött de az volt az értelme, hogy mennyire csúnya vagyok. Mondom tényleg? Erre ő : bolond.. "
Szórakozik rajtad, annyiba se vesz hogy normális választ adjon, provokál mint egy kisgyerek.
Nem hagynám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!