Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16-17 éves fiúk! Ti hogy vennétek azt, ha egy 14 éves lány megkérne titeket hogy tanítgassátok őt kicsit? (Pl. Csókolózás, nyakkiszívás stb. )
Figyelt kérdés
2016. jan. 1. 23:49
1/23 2-es vagyok válasza:
Ha ismerem a lányt (barát, ismerős húga stb.) szó nélkül belemennék :D
Jobb ha velem megtanulja, minthogy olyannal menjen bele aki nem vigyáz rá..
2/23 anonim válasza:
Az attól függ, hogy milyen az a 14 éves lány.
3/23 A kérdező kommentje:
#1 igen..ezért fordult meg a fejemben. :D
#2 hogy érted?
2016. jan. 1. 23:54
5/23 2-es vagyok válasza:
#1-es vagyok! De amúgy a nyakkiszíváson mit kell tanulni? :P
7/23 anonim válasza:
Ha szimpi a lány akkor tanítgatnám :D
8/23 anonim válasza:
örülj hogy ekkora szerencséd van (mert egy lány ilyenre kért)és menny bele
9/23 A kérdező kommentje:
? :D Én vagyok az a bizonyos 14 éves lány. :D Mondjuk nincs ilyen srác a közelben sajnos.
2016. jan. 2. 00:09
10/23 anonim válasza:
Csak mert unatkozom és nincs kedvem aludni...xd Ha van kedved akkor írj rám, kedves kérdező :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!