Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16-17 éves fiúk! Ti hogy vennétek azt, ha egy 14 éves lány megkérne titeket hogy tanítgassátok őt kicsit? (Pl. Csókolózás, nyakkiszívás stb. )
Figyelt kérdés
2016. jan. 1. 23:49
11/23 anonim válasza:
Belemennék, ha tetszik a lány, nem látom akadályát :) 18f
12/23 anonim válasza:
Pénisz szopás, anális szex, grupi...
13/23 anonim válasza:
Ez egy kicsit ri.bancos....nem kell random fiúkkal csinálni ilyeneket...mi szükséged van ezekre. Majd azzal csináld ezeket, akit szeretsz...aki viszont szeret, annak tök mindegy, mennyire vagy gyakorlott.
14/23 anonim válasza:
Jézusmáária, édesfszom... Gratulálok, anyád helyében jól pofán vágnálak. Minden mai kislány egyben egy igazi kis rbanc? Gép kikapcs.
15/23 A kérdező kommentje:
ki mondta hogy ezt akarom csinálni ? édes istenem..most jönnek majd a r#bancos kommentek, köszönöm nem kérek belőlük, hisz ezt csak "elméletben" vetettem fel, semmi hátsószándék nélkül a "gyakorlatba" nem szándékozom bevinni. Amúgyis ettől egy lány miért lenne r#banc ? Ezt valaki árulja már el, mert nem értem.. :D Vagy csak divat lett mindenre és mindenkire ezt mondani ?
2016. jan. 2. 14:27
16/23 anonim válasza:
A koroddal van a baj cica, nem azzal amit csinálni akarsz. Baromira gyerek vagy még, tanulj és magadat fedezd fel. Én ennyi idősen még csak maszturbáltam, eszembe sem jutott random tinifiúknak szólni, hogy "gyakoroljanak" velem. Ez annnnnyira gáz, örülök, hogy nem ma vagyok tinilány, undorodnék a korosztályomtól.
17/23 A kérdező kommentje:
nem fogom ismételkedni önmagam. még valaki, aki elmondja hogy milyen rbanc vagyok amiért ez az eszembe jutott, az az CSAK EGY FELVETÉS. Na hajrá, még valaki legyen kedves írja le, hogy ez bezzeg az ő idejében, milyen fiatal vagyok, és milyen utolsó rbi. köszi :D
2016. jan. 2. 14:46
18/23 anonim válasza:
Ugyanaz vagyok aki eddig írt. :) Mégegyszer nem írom le, de hát ja.. Döbbenetes. Pedig csak 10 év köztünk, mégis mekkora különbség van a gyerekkorunk között.
20/23 anonim válasza:
#15: Rendben van, de nekünk mégis honnan kellett volna tudnunk, hogy te csak felvetetted és nem gondoltad komolyan?? Sehova nem írtad le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!