Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Ti vennétek fel olyan ezüst medált ami egy félbetört szív es a baratnőtök neve van rajta?
Figyelt kérdés
Barátomnak szeretnék ilyst 1 éves évfordulóra és regebben hordott nyakláncot csak valamiert most mar nem.
Es tudni szeretnem hogy estetleg ti fiuk ilyet szivesen hordanatok e?
2015. nov. 30. 20:09
1/8 anonim válasza:
Fiúkon nem nagyon láttam még szív medált. Szerintem nem férfias. Bár biztos van akinek tetszik, de ezt neked kell tudni hogy a barátodnak tetszene e.
2/8 Sz ákos válasza:
Hát én hordok gyűrűt karkötőt és néha nyakláncot is de olyat nem venék fel amin szivecske van
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2015. nov. 30. 21:31
4/8 anonim válasza:
Én a saját nyakláncomat nem cserélném le semelyikre :)
De a szívecske nem túl férfias.
5/8 anonim válasza:
Mikor bátyám kapott ilyet barátnőjétől akkor ő hordta
És szerintem nem volt fura fiún ilyen szivecske medál
7/8 anonim válasza:
A bátyám már évek óta hord ilyen fél szíves ezüst medált. Szerintem jól néz ki és a barátnője még kevesebbszer hordja mint ő.
8/8 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat :)
2015. dec. 3. 21:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!