Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hol lehet venni ezüst törhető...

Hol lehet venni ezüst törhető szív medált?

Figyelt kérdés
Ezüstre gondoltam, Budapesten, és nincs rá túl sok pénzem, max 3ezer. Merre keressek?
2014. dec. 19. 10:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Én az apacsban vettem két-három éve, 1500 Ft volt :)
2014. dec. 19. 10:28
 2/4 anonim ***** válasza:

Nálunk lehet a plázákba kapni,esetleg bizsus,vagy ékszer boltokba.Ngy városba laksz akkor nézz szét kicsit,még nálunk is minden sarkon van (Miskolci vagyok)! :-)

Linkelnék egy oldalt,megbizható úgy gondolom és rengeteg nyaklánca is van,én még nem rendeltem tőle,de kerestem nála ékszereket szóval rátudsz kérdezni(csak egy regisztráció kell,ha még nincs) - > [link]

Esetleg Ebay-on ott nagyon jó árba vannak párszáz forintért (átkell váltani tudod,de műltkor 2euróért láttam)

,nem tudom éppen törhető szívecskés nyaklánc van-e de találtam már sima szívecskéset !

Nekem nővéremnek kulcstartó van,meg medál is(kettő is,egyik Best Friends-es,masik Forever Love-os,ezek 1db/2000ezer forintok lehettek!) ami szívecske volt és eltörték ,a medálok mágnesesek azt hiszem!

2014. dec. 19. 10:30
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Ma akkor megnézem az Apacska, úgyis járok arra! =))
2014. dec. 19. 10:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Na találtál?:-)
2014. dec. 20. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!