Hol lehet venni ezüst törhető szív medált?
Nálunk lehet a plázákba kapni,esetleg bizsus,vagy ékszer boltokba.Ngy városba laksz akkor nézz szét kicsit,még nálunk is minden sarkon van (Miskolci vagyok)! :-)
Linkelnék egy oldalt,megbizható úgy gondolom és rengeteg nyaklánca is van,én még nem rendeltem tőle,de kerestem nála ékszereket szóval rátudsz kérdezni(csak egy regisztráció kell,ha még nincs) - > [link]
Esetleg Ebay-on ott nagyon jó árba vannak párszáz forintért (átkell váltani tudod,de műltkor 2euróért láttam)
,nem tudom éppen törhető szívecskés nyaklánc van-e de találtam már sima szívecskéset !
Nekem nővéremnek kulcstartó van,meg medál is(kettő is,egyik Best Friends-es,masik Forever Love-os,ezek 1db/2000ezer forintok lehettek!) ami szívecske volt és eltörték ,a medálok mágnesesek azt hiszem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!