Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt vajon mi lelte?

Figyelt kérdés
21 eves vagyok nem regen iratkoztam vissza nappali tagozatra suliba masodik szakmara az osztalyal az elso pillanattol jol ki jottem viszint van egy fiu aki szerintem szemet vethetett ram mert az elso perctol olelessel koszon es allandoan a fenekem akarja fogdosni baratnom momdta h sokszor figyeli is aztan az egyik nap felmentem hozza filmezni en ki mentem a mosdoba es amikor mentem vissza fele hallotam az ajtoba hogy mondta xy-nak hogy fent vagyok nala de amikor be mentem hirtelwn kinyomta. Mar nem egyszer elloktem a kezet amikkr fogdosni akart es szepen kertem hogy ne tegye de mintha a falnak beszelnek. Miert csinalja ezt? Es hogy allithatnam le anelkul hogy ne bantsam meg vagy ne legyunk tulzottan rosszba vegul is meg elottunk van negy ev nem kellene gyulolkoznunk
2017. aug. 29. 07:38
 1/9 anonim ***** válasza:
hat ne menj fel hozza filmezni, meg ilyenek, ha neked nem jon be, mert ezzel remenyt keltesz benne. ha meg vki a fenekemet akarna feszt fogdosni ugy, hogy nem a pasim, meg pofan is b sznam, nem attol felnek, hogy nehogy megbantodjon...
2017. aug. 29. 07:51
 2/9 A kérdező kommentje:

Allitolag ugy volt hogy tobben is megyunk (nekem ezt mondta) de amikor oda mentem csak en voltam ott es azt mondta jonnek a tobbiek is csak kesnek... hat egyszer mwgpofoztam de csak kacagta

Meg hat szerintem tul nagy a kor kulonbseg en 21 o 16

2017. aug. 29. 07:56
 3/9 anonim ***** válasza:

Mi lelte? Túltengenek a hormonjai és dugótársat keres. Úgy látom, ideális partnerre lel benned, aki "szépen kéred", tessék-lássék ellökdösöd a kezét és HAGYOD, hogy a fenekedet fogdossa!

Miért is kéred a segítségünket, ha neked ez így jó?

Miheztartás végett: úgy rúgnám sípcsonton (vagy feljebb),hogy többé nem közeledne a keze semmilyen testtájékom felé.

2017. aug. 29. 08:38
 4/9 anonim ***** válasza:
az egy elég enyhe baráti felpozofás lehetett, ha csak kacagott... megmondanám neki kerekperec, hogy nem akarok tőle semmit, hagyja abba a nyomulást, és kész. gondolom, te ezt még nem tetted meg, ha nem áll le. a te hibád, ha ennyire nem vagy képes határozottnak lenni...
2017. aug. 29. 09:09
 5/9 A kérdező kommentje:
Mondtam neki es tobben is szoltunk neki de egyik fulen be a masikon ki
2017. aug. 29. 17:13
 6/9 A kérdező kommentje:
Mellesleg nem hagyom neki hogy fogdosson arab szoktam paszolgatni a kezet vagy tavolabb alok tole esetre ra orditok de nagyon bantani nem akarom mivrl az igazgato kis kedvence igy en lennek le tolva ha bantanam a kis kedvencet
2017. aug. 29. 17:18
 7/9 anonim ***** válasza:

Ha ő a kis kedvence a dirinek, akkor akár alája is fekszel, ha úgy akarja?

Nem rendelkezhet veled kénye-kedvére! Több határozottságot!

Egyébként az, hogy a diri kedvence, eddig nem írtad és úgy érzem, inkább mentegetőzés-féle akarna lenni,annak viszont gyenge. A helyedben inkább gatyába ráznám a nagy arcú kis kamaszt!

2017. aug. 29. 21:01
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem tartottam szuksegesnek hogy irjam... ala fekudni biztos nem fogok tobbszorosen ra szoltam mar es el is lokdostem meg pofoztam de ki kacagott egy szoval ezzel sztem akarmit lehet csinalni es nem egy lanyt lattam hogy felpofozza o meg kacag..
2017. aug. 29. 21:32
 9/9 anonim ***** válasza:
Mondtam: rúgd meg, mindjárt elmegy a kedve a röhögéstől!
2017. aug. 29. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!