Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6 hónapos korától nem bírom...

6 hónapos korától nem bírom este elaltatni! Mi lelte vajon? Teljesen kétségbe vagyok esve, hogy minden este 11-1 mire elalszik, pedig hulla fáradt!

Figyelt kérdés

Eddig este fürcsi után esti szopi és be is aludt rajta be az ágyába és durmolt reggelig!3-4 hete tart ez!Ugyanúgy bealszik,de 5 percre rá felébred!Tegnap 3* csináltuk ezt végig,mire bent maradt!És nem hinném hogy a foga,meg szerintem nem fáj semmije,mert ha vissza kihozom akkor egyedül is eljátszik beszélget, és majd összeesik olyan fáradt!

Próbáltam hogy nem hozom ki hanem rintgatom a szobájába járkálok vele...semmi nem használ!Nincs még vészesen meleg,meg az elmúlt 4 hétben még volt eső is szóval szerintem az sem!

Próbáltam azt is hogy nappal kevesebbet hagyom aludni de akkor is ugyanez van mintha hagyom 3 órát aludni nappal!Teljesen kétségbe vagyok esve,hogy nem tudom miért van mindez!7,5 hós most a lányom!

Bocsi hogy hosszú lett!Előre is köszi aki tud segíteni,ötleteket adni! :)

2010. júl. 12. 09:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Valami homeos bogyot (viburcol kup vagy camommilla) nem probaltal adni neki ami esetleg segit az alvasaban? Vedono mit mond?
2010. júl. 12. 10:16
 2/5 A kérdező kommentje:

Védőnő azt mondta hogy sajnálja az időt az időt az alvástól!És hogy eddig volt "jó" gyerek!Ebben elég sok iróniát hallottam,mert tényleg egy áldott jó gyerekem van!

Camomillát kapja 15 hetes kora óta minden reggel 5 golyót,és ha látok fogat akkor napi 3*4* kap összesen!

A viburcolt szoktam adni de mostanában attól sem alszik el,szóval attól is akkor mintha nem is adnék!Nálunk a vibu fogzásnál nagyon jó ebből gondolom hogy ez most tényleg nem az!

Meg a védőnő a szeparációs szorongást mondja,de az nem korai még?

Meg nappal olyan mint régen volt,csak az este zűrös!Nappal úgy alszik el mint eddig!igaz 6 hós korától csak egyszer de akkor min 2,5 óra!

Ja és 4 foga van!

2010. júl. 12. 10:25
 3/5 anonim ***** válasza:
7-8 hónaposan már lehet szeparációs szorongás, de akkor az a nappali alvásoknál és egyébként is jelentkezne, ha elmész mellőle. Nem lehet, hogy már nem elég neki a vacsi? 6 hónaposan van növekedési ugrás megint, és lehet, hogy már ugyanannyival nem lakik úgy jól, mint előtte és ezért nem alszik be egyből, de ha fent marad és még 30-40 ml-t tud szopizni, akkor azzal már jobban érzni a pociját , meg előbb-utóbb tényleg elfárad és könnyebben elalszik. Az én babám 6 hónapos, de most mi is itt tartunk, eddig este simán elaludt a cicimen 5 perc alatt, mostanában kell felhoznom még fagyasztott tejcit és 80-100 ml-t még bevág szopi után majd pikk-pakk elalszik...
2010. júl. 12. 10:43
 4/5 A kérdező kommentje:
Mi hat hósan kezdtük a hozzátápit,és 1,5 hónap alatt 3* eszik mást,ebből a vacsi 6-körül tejpép!Meg nagyon sok tejem van és még mindig marad mindkét cicimben,az elején kb 4 hete tuti ez volt a baj,de amióta megeszi a tejpépet megint elég a kaja!Meg már 7,5 hós!Meg hiába adnám neki este a cicim,már be sem akarja kapni!Amikor meg már ülni sem bír mert olyan fáradt csak dőlöngél,akkor megint oda szoktam adni neki de csak nyammog,akkor már nem eszik!2 hete gondolkodok mi lehet vele,de nem tudok rájönni!Ez bosszant a legjobban!
2010. júl. 12. 11:24
 5/5 A kérdező kommentje:
Ja igen a szeparációs szorongásra én is azért nem gyanakodtam mert nappal olyan mint régen,és én is úgy gonndoltam hogy akkor nappal is zűr lenne!
2010. júl. 12. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!