Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A különösen szép fiúktol vajon félnek a lányok?
Nem félek, csak van egy józan ítélőképességem, hogy kinél van esélyem. Bár én nem vagyok ronda lány, szerintem pont az a kategória vagyok, akinél akkor se lepődnék meg az utcán az emberek, ha egy nagyon helyes fiúval sétálnék, meg akkor sem annyira, ha nem annyira helyessel.
Bennem max annyi lenne, hogy reflexből nem vagyok valami jófej azokkal, akiket istenít a többi lány, egyszerűen kiborít.
Miért kene? Ugyanigy ember mint a többi mások szerint nem helyes fiúk.
Ha magányos vagy, és vársz h repüljön a sült galamb, akkor ki a "hibás"?
Te vagy a fiú, attól h jól nézel ki, neked kell kezdeményezni.
Én lányként nem felek a helyesebb fiúktól.
Basszus nézem a válaszokat:tegnap 23:... Elgondolkodom, ez nem is az én kérdésem vagy mi,késő van.:D
4 esnek persze tudom hogy én tehetek rola stb stb.., de így az 5 ös válasszolonak is irnék, ugyan az sokszor félek ismerkedni személy szerint baromi érzékeny vagyok.
A lányok nem érzékenyek? Mitől félsz? Ha helyes vagy, kosarat nem kapsz, max akkor ha van barátja a csajnak.
Csak add önmagad és próbáld meg. Ha nem teszel semmit, akkor ne is várj semmit :) ez ilyen egyszerű..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!