Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi fogja meg a pasikat ennyire?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi fogja meg a pasikat ennyire?

Figyelt kérdés

A helyzet az hogy van egy barátnőm aki nem egy szépségkirálynő (értsd; ápolt,de nem csípi ki magát,elvan egy melegítőben,egy kinyúlt pólóban is és a sportcipő szinte az egyetlen cipő amit felvesz,amúgy egész csinos,de nem egy modell alkat,nem fordulnak utána az utcán és nem a kinézete bűvöl el szinte mindenkit,hanem valahogy úgy hódítja a pasikat hogy szimplán elbeszélget velük,vagy barátkozik) és azt veszem észre hogy szinte tapadnak rá a pasik,komolyan,több pasi van oda érte,mint a szinte modell barátnőimért (pedig ők nem azok a rib.nc fajtából valóak hanem normálisak) és szépen lassan de bárkit megszerez akit szeretne. Sokszor felmerült már bennem ez a kérdés,egyszerűen érdekes,hogy még a szinte modell barátnőim sem tudnak megszerezni bárkit ő meg simán. Szerintetek ilyen magával ragadó a kisugárzása? Vagy hogy van ez? Pasik,mi fog meg benneteket ennyire egy lányban?

Bunkó válaszokat légyszi ne adjatok.

És mielőtt bárki elkezdené,kicsit sem vagyok rá irigy,örülök hogy minden jól megy neki csak egyszerűen kíváncsi vagyok ;)

2017. aug. 27. 21:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
73%

Engem a keze általában nagyon megfog, már ha nem rohad le a keze miután hozzám ért , mert erre fele nem divat ám a fürdés komám.

18f

2017. aug. 27. 21:06
 2/11 A kérdező kommentje:
xD oké,jót nevettem
2017. aug. 27. 21:09
 3/11 anonim ***** válasza:
nos igen akik "mellbedobással" mindent beleadnak, azok általában ilyenek.
2017. aug. 27. 21:10
 4/11 Alain Delon ***** válasza:
Nehéz így megmondani, ha nem ismerjük, de a közvetlenség többet számít bármilyen sminknél meg puccos ruházatnál.
2017. aug. 27. 21:37
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Mert a közvetlen ember mellet én is közvetlen lehetek, és a közvetlenség egy király dolog!
2017. aug. 27. 21:43
 6/11 anonim ***** válasza:

én már jártam úgy teljesen megfogott egy lány kisugárzása, pedig nem volt modell de nem is csúnya vagyis ilyen átlagos kinézettel.

szóval könnyen lehet olyan kisugárzása ami mindenkit megragad :)

2017. aug. 27. 21:55
 7/11 anonim ***** válasza:
a gesztusai:) a nézése , mindene, valójában valószínűleg eléggé kelleti magát, flörtölget, valószínűleg te észre sem veszed
2017. aug. 27. 22:11
 8/11 anonim ***** válasza:
Ha egy lánnyal már jót lehet beszélgetni, vannak közös témák akkor elég vonzó tud lenni
2017. aug. 27. 22:21
 9/11 A kérdező kommentje:

7-esnek;

Szerintem nem kelleti magát,sőt ellenkezőleg; nem várja el hogy körberajongják,akár egyedül is megvan...de a flörtöléssel kapcsolatban talán igazad van,lehet hogy automatikusan a szimpi srácokkal flörtöl. De nem vettem még ilyesmit észre nála..aztán ki tudja,lehet hogy csak kicsit oda kell figyelnem :))

2017. aug. 27. 22:27
 10/11 anonim ***** válasza:
48%

A személyisége. Valószínűleg nincs elszáll magától hogy ő lány, nem fél közel kerülni a fiúkhoz, nem parázik azon ki mennyire vonzódik hozzá.

Például egy hercegnős p1csát nézünk, ha tetszik is neki valaki nem mer közeledni mert nem akar nyomulós lenni, nem megy csak úgy oda más fiúkhoz mert az "ciki", ő nem kezdeményez elsőnek, stb.

Engem is sokkal jobban meg tud fogni egy olyan lány aki fiúsabb öltözködésű és közvetlen, mint egy kicsípett modell alkatú felszínesebbe mberke.

2017. aug. 28. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!