Rengeteg stria/terhességi csík van a csípőmőn, fenekemen, a combomon belül is van és a mellemen is. Borzasztóan zavarnak és nem tudom, hogy menjek így strandra vagy, hogy ez esetleg zavarni fogja e később a pasikat? 14/L
14 évesen miféle terhességi csíkról beszélsz? :D
A strandon senki nem foglalkozik a másik ember csíkjaival (amúgy sem csak neked vannak) és a normálisabb srácokat nem zavarja...
Mit keresnek rajtad striák 14 évesen? Növéstől? o.O
Egyébként fiatal a bőröd lehet érdemes lenne valamilyen krémmel, vagy kezeléssel ha eltüntetni esetleg nem is lehet de kihalványítani. Ha meg akkora zsír d_sznó vagy, hogy attól szakadt meg a bőröd mindenhol, akkor érdemes lenne lefogyni és utána kezdeni valamit vele.
Nekem is voltak 13-14 évesen striáim, mire felnőttem, nagyon sokat halványodtak, gyakorlatilag alig látszanak, a mellemről (ami 21 évesen nőtt hirtelen nagyot) pedig teljesen eltűntek. Kedves kérdező, nyugodtan menj strandra, senkit nem fog érdekelni, hogy neked van-e striád vagy sem, ahogy látni fogod, bőven nem csak tökéletes testű és bőrű emberek járnak oda.
Szerintem a férfiakat sokkal kevesebb dolog zavarja sokkal kevésbé a nők testén, mint ami a nőket saját magukon, szóval ezen ne problémázz egyáltalán. Amúgy meg, ha szeret és nagyon vágyik rád, fel sem fog tűnni neki, annyira elborítják a hormonok. Jó szórakozást a strandhoz!
Nos nekem is vannak olyan striák a hasamon mert meghíztam!!!!!Le kell fogynom.
37/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!