Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Rengeteg stria/terhességi...

Rengeteg stria/terhességi csík van a csípőmőn, fenekemen, a combomon belül is van és a mellemen is. Borzasztóan zavarnak és nem tudom, hogy menjek így strandra vagy, hogy ez esetleg zavarni fogja e később a pasikat? 14/L

Figyelt kérdés
2016. aug. 5. 23:33
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

14 évesen miféle terhességi csíkról beszélsz? :D

A strandon senki nem foglalkozik a másik ember csíkjaival (amúgy sem csak neked vannak) és a normálisabb srácokat nem zavarja...

2016. aug. 5. 23:44
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

Mit keresnek rajtad striák 14 évesen? Növéstől? o.O

Egyébként fiatal a bőröd lehet érdemes lenne valamilyen krémmel, vagy kezeléssel ha eltüntetni esetleg nem is lehet de kihalványítani. Ha meg akkora zsír d_sznó vagy, hogy attól szakadt meg a bőröd mindenhol, akkor érdemes lenne lefogyni és utána kezdeni valamit vele.

2016. aug. 6. 02:35
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is voltak 13-14 évesen striáim, mire felnőttem, nagyon sokat halványodtak, gyakorlatilag alig látszanak, a mellemről (ami 21 évesen nőtt hirtelen nagyot) pedig teljesen eltűntek. Kedves kérdező, nyugodtan menj strandra, senkit nem fog érdekelni, hogy neked van-e striád vagy sem, ahogy látni fogod, bőven nem csak tökéletes testű és bőrű emberek járnak oda.

Szerintem a férfiakat sokkal kevesebb dolog zavarja sokkal kevésbé a nők testén, mint ami a nőket saját magukon, szóval ezen ne problémázz egyáltalán. Amúgy meg, ha szeret és nagyon vágyik rád, fel sem fog tűnni neki, annyira elborítják a hormonok. Jó szórakozást a strandhoz!

2016. aug. 6. 02:58
 4/5 anonim válasza:

Nos nekem is vannak olyan striák a hasamon mert meghíztam!!!!!Le kell fogynom.

37/F

2016. aug. 6. 08:06
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a harmadik válaszolónak.Első:azért írtam így mert van aki terhességi csíknak hívja őket.És igen a hirtelen növéstől.Második:Nem vagyok kövér ha így értetted a paraszt megfoglamazást.
2016. aug. 6. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!