Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon rossz barátnô lennék?
Külsô:Szôkés barna haj,kék szem,167-168 cm.
Belsô:Kedves,segítôkész.A többit meg mondjátokmeg ti.
12L
Elég fiatal vagy, szoval ha kuldenel is kepet lehet csak a hugomat latnam benned.
18f
12 évesen nem hinném, hogy erre a témára kéne nagyon koncentrálnod. Bőven ráérsz még 2-3 évet, nem kell semmit elsietni. De ez csak jó tanács, nem akarok beleszólni, különben sincs keresni valóm ennél a kérdésnél. 😋
16/L
Elsőre csak annyit, hogy 12 évesen vagy 168 cm? Valaki soha nem lesz olyan magas, nemhogy 12 évesen :D.
De komolyra fordítva a szót, egy képpel sem leszünk előrébb, hiszen az csak másodlagos egy rendes kapcsolatban... Ha úgy gondoltad, hogy a kép mellé részletesebb belső leírást is írsz, akkor ezt a részt nem is írtam le :). De ettől függetlenül szvsz. nem kéne kapcsolatot kezdened, igaz vannak olyan kivételek, amikor egy hónapnál tovább is húzzák az ilyen korban köttetett kapcsolatok, de inkább a két hétig tartók az átlagosak...
15/F
5.válasszoló
Igen 167-168 cm vagyok.
Baj?😂
Figyelj...en rossz barátnő vagyok de kulonosebben nem erdekel...es ha mar szoba jott a magassagod szerintem azzal sincsen semmi baj ;)
13/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!