Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soha nemcsókolóztam és még barátom se volt. Rossz érzéseket vált ki belőlem ez. Mit tehetnék?
Sziasztok! 16 éves lány vagyok. Tudom , hogy fiatal vagyok még, de annyira rossz érzés, hogy soha nem csókolóztam és még barátom se volt. A környezetemben szinte mindekinek megtörténtek ezek a dolgok. :(
Voltak fiúk, akik próbálkoztak, de mindegyik csak így eldobott mielőtt lehetet volna valami.Mostan is volt egy fiú, akivel rendben mentek a dolgok, de már nemis keres.. (Nem , nem nyomultam).
Bennem van a hiba ? Nemvagyok szerethető ?
Nem kell sietni, lehet, hogy nem érdekel, de ha esetleg ez megvigasztal, én 19 éves vagyok és velem sem történtek még meg ezek a dolgok.
Emiatt ne érezd rosszul magad, majd eljön az ideje.
És nem, nem benned van a hiba, még nagyon fiatal vagy, előtted az élet! :)
19/L
"de már nemis keres.. "
Akkor miért nem keresed te?
Most nyilván kaptál egy rakás privátot, de ha a való életben játszod a hercegnőt, akit meg kell hódítani, akkor bizony nem nagyon lesz senkid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!