Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mennyi idő után vallotok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mennyi idő után vallotok szerelmet?

Figyelt kérdés

Nemrég történt meg velem, hogy elkezdtem írni egy fiúval (lány vagyok). 1-2 hét után meg már olyanokat írt, hogy egy másik világban lehetnék a felesége, meg miért nem szeretem viszont? Ekkor még nem is ismert, egy képet se látott rólam. Főtémája az lett, hogy miért nem jön be nekem, meg irogassunk még, biztos beleszeretek idővel.

Csak szerintem fura, kissé beteges már ez?

2017. aug. 27. 09:34
 1/7 anonim ***** válasza:
60%
Volt olyan lány akinek 3 nap után megkértem a kezét, bár ezt nem úgy kell érteni, meg úgy attól is függ, hogy csak hülyültök, bár akkor is lehet igaz, de a lényeg hogy vonzalmát jelzi ilyenkor az egyén, hogy tervei vannak veled:D
2017. aug. 27. 09:37
 2/7 A kérdező kommentje:

Komolyan gondolta, ez az ijesztő.

Nem szexről volt szó, hanem neki egy barátnő kellett, és már 2 üzenet után így tekintett rám.

2017. aug. 27. 09:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Nyugi, én is mindenkivel rendes vagyok ><
2017. aug. 27. 09:56
 4/7 anonim ***** válasza:
81%

A mostani páromnak 3 nap ismerettség után :) (ez 2 éve volt).

Ettől függetlenül amit te írtál az elég ijesztő. Mi azért legalább találkoztunk párszor. Nem nagyon szeretem mondjuk az ilyen nagyon nyomulós embereket a közösségi oldalakon.. Lehet minden csajnak ezt írja aztán valamelyik majd csak hajlandó lesz összefeküdni vele.

2017. aug. 27. 13:54
 5/7 A kérdező kommentje:

Rengeteg panaszkodott arról, hogy egy lánnyal sem jön össze.

Ma meg kérdőre vont, hogy miért nem bíztatom őt arra, hogy egyszer összejövünk. ???

Korábban írtam neki, hogy szerelmi szinten nem jön be, erre meg képes ilyeneket írni.

2017. aug. 27. 21:52
 6/7 anonim válasza:
Hat nekem a baratom 4 ev ismerettseg utan vallt szerelmet(azota is vele vagyok). Szerintem 1-2 het alatt nem nagyon ismerhetik az emberek egymast hogy kimondhassak hogy szerelmesek egymasba. Max valami fellangolas. A szerelemhez tobb kell.
2017. nov. 12. 16:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Én mindig ilyen vagyok ha valaki túl jókat ír. Rájöttem már 😅 Képes vagyok beleszeretni kép nélkül is.
2017. nov. 12. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!