Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismeritek a "Jaumo - találj igazi szerelmet" társkeresőt, vélemény?
Feltettem, és írtam is embereknek, de mikor megnyitom a beszélgetést nem látom mint "nyitott beszélgetés". Magyarán eltűnt...nem értem. Plusz ha rákattintok valakire hogy "tetszik" érdekes mód, mintha engem nem dobna fel nekik, mivel egyetlen egy találatom sincs:) Pedig már csak a számszerűség törvénye alapján is min 1 nek kéne lennie. Nem vagyok rondább mint más. Szóval..pusztán realitás gyanánt is felmerült bennem. Netán elő kéne rá fizetni, arra megy a játék?
Tapasztalatok akik már használták?
Üdv.
Ez hány éveseknek való? Mi a min.. ill. A max korosztály?
Koszi
1 es nek 14 évtől van ez!
2 szerintem nálad valami baj van az applikációval nem kell előfizetni nekem müködik! Ha van kedved meg ismerni írj 16/F
Általam kiválasztott, telepített EGY DARAB Jaumo applikációban oda nem illő profilokat találtam, továbbá, egyes csevegések furcsán úgy alakultak, mintha elbeszélnénk egymás mellett. Elkezdtem kérdezgetni a partnereket, ki melyik Jaumo appot telepítette, melyikbe regisztrált, azaz tudomása szerint most melyikben van? A kapott válaszok (ugyanabból, az egy darab appból):
FINALY - Randizás 50-en felüliek részére
YouLove - Találj igaz szerelmet
JOYRIDE - Alkalmi randizás & felnőtt szinglik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!