Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Ti itt gyakorikerdesekrn gyakran rairtok lányokra ismerkedés céljából?
#8-as vagyok
Úúú ezt nézzétek, egymás után három 77%-osan hasznos válaszoló írt választ. Ez nekem tetszik :D
örülünk 11-es hogy neked az ennyire apró dolgok örömet okoznak, kíváncsi vagyok akkor hogy reagálsz arra ha valaki rádnéz, remélkük olyankor a meghatottságtól nem kezdesz el könnyeket ereszteni.
Igen imádok másoknak beszólni, privátban vagy idevárom a ku*va anyád üzeneteket. A választ azért adtam mert egyszerűen nem értem, hogy miért... miért kell ezt publikussá tenni, abszolút nem bántásból de szerintem mindenki leszarja rajtad kívűl hogy 3 db 77%os válaszíró van egymásután, amit amúgy rosszúl mértél fel mert azzal hogy mégegyszer írtál már 4 db lett (persze attól függ hogy számolod, ha a külön személyeket akkor csak 3, ) , de mindegy örülök hogy ekkore örömet okoznak neked az ilyen jelentéktelen dolgok
-Egyik válaszoló voltam.
#12 nagyon megkeseredett egy valaki lehetsz, hogyha ennyire zavar egy minden provokálás, rasszizmus, erőszak és minden egyéb negatív dolog mentes válasz.
Remélem egyszer majd máshogy is képes leszel látni a világ dolgait.
De ha nem, akkor legalább tartanád magadban a sértő véleményed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!