Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Ti itt gyakorikerdesekrn gyakran rairtok lányokra ismerkedés céljából?
Igaz nem vagyok fiú. De azért válaszolok. Rám szoktak írni ritkán ha felteszek egy kérdést vagy válaszolok valamire.
L
Rám több fiú is rámírt, főleg 20-22 évesek, hogy szeretnék-e összejönni velük. Hát... ezeket általában figyelmenkívül hagyom, de akivel lehet normálisan beszélni, annak szívesen válaszolok. :)
16/L
Nem írok senkire. Ha valami olyan témát ír az illető és olyan stílusban, ami esetleg tetszik, odaírom a nyilvánosba, hogy ha szeretne, beszélhetünk privátban. Eddig akit kérdeztem, mindenkit levéláradatok fogadtak, ha beállnék a sorba, valószínűleg hamarabb elkopna az egész, így viszont nem tolakodás szerintem.
23F
Nem igazán, általában ha rám írnak akkor is elküldöm őket arra hivatkozva hogy nem akarok beszélgetni. (nem napi 100-200 levélre kell gondolni, de azért hetente 1-2öt kapok)
18f
Általában sokan írnak rám.
Csak az a ciki, amikor hárman egyszerre rámírnak, és az a "akkor most melyikkel kéne elkezdenem beszélgetni?"
De általában visszautasítom ezeket a "nagyon kecsegtető" ajánlatokat. :D
Én egyáltalán nem szoktam! Nem tudom az valahogy olyan mintha az utcán a csaj megkérdezné tőled az időt te meg hazáig kíséred holott azt se tudja ki vagy és elküldene 3x a halál [kaszára]! Ha privátba kéne megbeszélni valamit akkor felajánlom hogy rám irhat az illető hogy beszéljük meg! De amúgy nem sok értelme van hogy szegény csaj felteszi a kérdést, és egyből fiuk hada tolja le a torkán azt a bizonyos dolgot! :D
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!