Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért néznek hosszasan a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért néznek hosszasan a lányok, fiúk?

Figyelt kérdés

Kezdem a legelejétől. Én egy erőteljesen biszex fiú vagyok. Ez az évem lányok terén nagyon elutasító volt mint mindig. Ez lehet hogy az én hibám. Ém egy jó testalkatú 16 éves fiú vagyok nem mondom, hogy ronda de nagyon rendezet. Nem Azért mondom hogy fényezzem magam de nagyon intelligens udvarias ember vagyok és szerintem ez jó pont Lehet lányoknál. Nem iszom alkoholt nem élek semmilyen káros szenvedéllyel. Több okból kifolyólag. Nagyon megbízható srác vagyok és nem naiv. Nagyon hotározott és helyzettől függően nagyon kedves. Nem értem miért utasítanak el. Sohasem dicsekedtem ezekkel amiket most leírtam csak gondoltam le festem magamat milyennek mondanak mások mindig is szerény voltam. Ez hogy nem jött még össze sosem lánnyal juttatot arra a pontra hogy ha nem megy a lányoknál akkor azt haggyuk egy kis időre. Na ez oké eddig de akkor jött az hogy több reklámban láttam interneten a fiú fiúval témát és ez egyre jobban foglalkoztatott mig nem lettem erőteljesen biszex. Akkor itt vagyunk most és egémy nyáron egy lány kivételével nem is törödtem velük. Ezután bejelölt egy 16 éves debreceni srác egy közösségi oldalon és nagyon szemérmetlanül az első este már rátért ezekre a dolgokra. Most nagyvonalakban idézem a beszélgetést -Na mit csinálsz.

-semmit. -akk csináljunk valamit - kérdem mit? naivan - mondta gyere recsizni videócseten. Na jó persze nem mentem bele ( nagyon nagy veszélye lehet nem is biztos hogy nagyon diszkrét srác és le screenshatol vagy hogy irják)de akkor is elgondolkoztatott hogy milyen is lehet egy fiúval. Na most ma is voltunk egy termálparkban és ott feltünően sok sráccal több másodpercig összeakadt a tekintetem talán túl sokkal is. Nem tudom tényleg ennyi bi van közöttönk mert akkor lehet bátran próbálkozni nem? Nagyon vonz már lánnyal való kapcsolat is de nem jön össze és a fiúk meg persze férfiak is nagyon helyesek. Én igazából azért jöttem ide hogy megkérdezzem szerintetek ha látszólag bejövök egy fiúnak akkor megkockáztassam. Persze nem ugy hogy szia hogy hívnak leszopsz hanem egy kis barátkozás után nem veszi rámenősnek egy ilyen kérdést pl nem akartad kipróbálni fiúval?

#biszexualitás #fiuproblámák
2017. aug. 26. 19:45
 1/4 A kérdező kommentje:

Bocs a helyesírásért. Meg persze hülye kérdés hogy kipróbálnád fiúval? Biztos azt mondaná fujj dehogy is de akkor most mit csináljak???

Én nem egy nagy társasági ember vagyok igy azt sem thetem meg hogy egy éjszakára kimaradok ez feltünne itthon de akkor is mit tegyek??

2017. aug. 26. 19:59
 2/4 anonim válasza:

ezek a problèmákxd màr kiskorba kialakulhat ez egy betegsèg kèrlrk szèpen. èn nem ítèlek el senkit, de szerintem az az egèszsèges egy fiú lánnyal ès lány a fiúval legyen màr. Ez a baj látod neten nèztem meg neten homoszexuàlisak egymást sz*pj*k le hu de menõ. Én is kipróbàlom itt a baj... a net .. sok baromsàgba beleugrassz.. úgy mint a tõbbi.

Èn hàla istennek nm vagyok leszbikus xd ès nem tudom hogy van ez de akkor nem lehetsz ezekszerint teljesen homi mert èrdekelnek a lânyok vagy lehet erre van külön kifejezès? nem tudom, de azt igen hogy net àlltal fordult meg az agyadba ez a hülyesèg mert ugye magadtól megse fordulr volna. 2 pedig 16 èves vagy èn 18 ès nincs baràtom , mert nem bízok bennük meg sokan csak arra mennek most akkor èn is legyek leszbikus? Hàt nem fiatal vagyok elöttem az èlet majd csak jön valaki. Ne add fel. Ha tènyleg olyan vagy amilyennek írtad egyszer ûgyis ràd talàl a szerelem ès ez legyen elõtted ne a baromsàg .

2017. aug. 27. 07:44
 3/4 anonim ***** válasza:

Az elsővel kell eggyet értenem.

Ha a neted láttad akkor az már régen rossz.

Azt mondom gondolkozz el magaddal vagy írj egy naplót,esetleg a gondolataid.

De te tudod.

Ugyan azt mondom mint az első.

Várj.Biztos jön majd valaki.

2017. aug. 27. 10:23
 4/4 A kérdező kommentje:
Kösz, és talán ez így lesz a legjobb.
2017. aug. 27. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!