Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért néz hosszasan?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért néz hosszasan?

Figyelt kérdés

Van egy fiú aki ha szembe jön velem hosszasan néz.

Néha összepillantunk múltkor pedig direkt néztem az arcára ,szemébe és akkor is nézett.Nem gondolnám,hogy tetszenék neki vagy valami.Mellesleg furának sem tartom az arcom..sokan mondják,hogy szép vagyok..igaz lányok többsége de egy fiútól is kaptam megjegyzést,hogy csinos vagyok.

2015. dec. 12. 10:54
 1/2 anonim ***** válasza:
83%

Követő tekintet:

A szerelmes férfi nem tudja titkolni, ha tetszel neki, annál is inkább, mert tudat alatt is magadra vonzod a tekintetét. Ha elmélyedtek egy beszélgetésben, természetes, hogy partnered téged néz, de, ha azt veszed észre, hogy az étlapot böngészve vagy a telefonodban nézegetve a képeket is folyamatosan rajtad felejti a tekintetét, az már nem egyszerű szemezés.

Ez minden bizonnyal komolyabb vonzalomról, talán már bimbózó érzelmekről is árulkodik, hasonló helyzetben tehát számíthatsz rá, hogy idővel egyértelműbb jeleit is adja szerelmének. Addig azonban fölösleges lenne elrontanod a varázslatos pillanatokat azzal, hogy gyanakvóan lesed a szenvedély bizonyítékait, hiszen ezek mind előtted vannak! Amennyiben ugyanis a pasi szíve kezd lángra lobbanni irántad, valószínűleg nemcsak a lopott pillantásai árulják el, de egyéb szerelmes gesztusokat is megfigyelhetsz rajta.

A legapróbb jel - a szem

Ha kíváncsi vagy, hogy partnered vajon őszinte vonzalmat érez-e irántad, vagy csak játszadozni akar veled, a legjobb, ha a pupilláját veszed szemügyre. Bár sötét tekintetű embereknél nehéz észrevétlenül megfigyelni, a pupilla viselkedése minden esetben őszintén tükrözi, hogy a férfi mit gondol rólad. A hazugságtól ugyanis összeszűkül, míg, ha felkeltetted a pasi érdeklődését, és fontos neki, hogy ő is jó benyomást tegyen rád, akkor a szembogara kitágul. A szerelmesek pupillája így sötétség nélkül is fekete lehet, ami tudat alatt az egymás iránti vágyat tükrözi. Remélem ezzel sokaknak segítettem :)

2015. dec. 12. 10:58
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Ha hosszasan néz, vagy ha találkozik a tekintetetek és elkapja a fejét akkor van rá esély hogy bejössz neki.
2015. dec. 12. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!