Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
De most komolyan, hogy akar ez a csaj igy kapcsolatot?
Egy oldalon irta,hogy jeloljek facebookon aki akarja.Oke.Jeloltem es kepet is mutattam magamrol.Azt mondta helyes vagyok,megadta a szamat is.De volt 100 nal is tobb fura kerdese,hogy miert nincs profilkepem,kivel beszelgetek rajta kivul meg,miert van letiltva az ismeros listam stb
Eloszor keveset beszeltunk.Sms-ekre nem valaszol.Facen irtam neki este,mert azt mondta este ne hivjam.Csak latta es nem ir vissza...ha 6 uzenetet irok neki akkor is csak latta.mikor azt irtam,hogy biztos nem tetszem neki,akkor ita,hogy : tudod a szamom.Alig beszel ha felhivom,mikor kifogyok en is akkor nagyokat halgatunk....Ma irtam facen,hogy hogy van? csak latta....irtam,hogy nem tudom fel hivni,mert nincs meg a toltom....nem ir semmit csak latta -_- hivo a csaj de eleg szemet velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!