Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fíúk! Ti mit szerettek a lányokban?
Figyelt kérdés
Tudom sokan feltették ezt a kérdést de én is kíváncsi vagyok.
Kérlek titeket, hogy normális és értelmesen megfogalmazott válaszokat írjatok!!! 15/L
2017. aug. 22. 16:51
21/24 anonim válasza:
A szándék, a célok, a tettek a fontos.
22/24 anonim válasza:
Hát ha mondjuk őszinte, lehet vele beszélgetni mindenféle dologról. Ha valaki szeret sorozatokat, animéket nézni az is számomra szerethető ha proaktív, vannak céljai az is jó dolog. De ezeket csak így össze írogattam unalmamban. Minden beszélgetés közben derül ki :D
23/24 anonim válasza:
Meg legyen meg mindkét veséje :D
24/24 anonim válasza:
Azt, hogy szeret, megért, megnevettet, szid ha kell (nevel), egyszerűen az én érdekeimet nézi.. én meg persze az övét. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!