Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fíúk! Ti mit szerettek a lányokban?
Figyelt kérdés
Tudom sokan feltették ezt a kérdést de én is kíváncsi vagyok.
Kérlek titeket, hogy normális és értelmesen megfogalmazott válaszokat írjatok!!! 15/L
2017. aug. 22. 16:51
11/24 A kérdező kommentje:
#7 Belső (!) tulajdonság!!!
2017. aug. 22. 22:46
12/24 anonim válasza:
Ha külsőt kell mondanom, akkor nekem úgymond kikötés, hogy legyen rajta husi, amit tudok gyurmázni, simogatni masszírozni. :)
Belsőre: szeressen, törődjön velem, segítsen ha szükségem van rá, megértsen, legyen humoros, nagyjából szeresse azokat amiket én, de nem muszáj mindenben egyetértenünk. Én személy szerint megtaláltam ezt a személyt és bár sokszor az ágyra megyek akkor is szeretem és tudom, hogy ő is szeret engem és ez a fontos :)
13/24 anonim válasza:
*agyára megyek
(én vagyok a 13 válaszoló is, csak kicsikét elgépeltem a dolgokat)
14/24 anonim válasza:
Bevállalós legyen szexuálisan,kedves legyen belsőleg ez a kettő legfontosabb. Külsőleg otthon ne hordjon ruhát max. Bikinit,harisnyával egy magas sarkúban de inkább pucér legyen,nagyok legyenek a mellei,a feneke.
15/24 anonim válasza:
Kérdező! Te miért vagy mérges?☺ ezek a sok!!!! ( felkiáltó jelek) arra utalnak hogy dühös vagy..
17/24 anonim válasza:
Engem nem érdekel a belső tulajdonság, ha a lány elfogad engem én is toleráns leszek vele. Ha megosztjuk a közös terhet, és nem akar mindent rám hárítani. Nem dirigál folyton. Akkor jó.
18/24 A kérdező kommentje:
Nem vagyok mérges :) csak sokan külső tulajdonságokat írnak. Hát ha nekik csak az a fontos...
2017. aug. 23. 13:49
19/24 anonim válasza:
Mert a külső megfog.. a belső meg megtart
20/24 anonim válasza:
A belső tulajdonságokat hiába sorolnak itt ezerrel. A fiúknak nem színésznő kell, aki megjátssza magát. Add önmagad és válassz hozzád illőt. Mindenkinek úgy sem tudsz megfelelni. Aki akar, úgy is beléd tud kötni. Olyannal állj szóba, aki normálisnak tart, aki nem tart cikinek, vagyis elfogad olyannak amilyen vagy. Aki intoleráns veled, azokat kerüld. Csak le akarnak húzni, vagy lerombolni az önbizalmadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!