Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk 20-30 titeket mi izgat a 16-18éves lányokban?
Figyelt kérdés
2016. szept. 24. 22:52
1/18 anonim válasza:
Az, hogy fiatalok, mi más? :D
21/F
2/18 anonim válasza:
Most nem azért de 23 évesen még jóhogy izgatnak a 18éves csajok :D
3/18 anonim válasza:
Én csak 20 vagyok, szóval nekem ez az elsődleges célkategória. De ne is tudom, alapból fiatalabb lányt tudnék magam mellé elképzelni, külsőre is jobban vonzanak, mint velem egykorúak.
4/18 A kérdező kommentje:
Akkor a 14-16 éves lányok
2016. szept. 24. 22:55
5/18 anonim válasza:
Számomra ők is ugyanúgy vonzóak mint a többi lány és nő, konkrétabban nem tudom megmagyarázni, hogy miért kedvelem őket. 22/F
6/18 anonim válasza:
A szép mellük, a finom puncijuk.
7/18 anonim válasza:
Én 2x 20 vagyok, de egy 18 éves lány rám is izgatóan hatna.
Fiatal, feszes, bársonyos bőr, talán kíváncsi, talán tapasztalatlan, talán még gátlástalan...
És már majdnem nő!
8/18 anonim válasza:
Én konkrétan csak ezt a korosztályt érdeklem, mert kinézek vagy 17-nek, szóval nincs sok választásom.
9/18 A kérdező kommentje:
Egy 16 18 éves lány már igenis nő
2016. szept. 24. 23:00
10/18 anonim válasza:
#3 as vagyok, exbarátnőm 15 éves volt, és a kinézetén kívül az is megfogott benne, hogy rajongott értem, vagy éreztem azt az igazi őszinte tiniszerelmet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!