Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baratommal 1hete jarunk (2eve egyik legjobb baratom) es felhozta a temat. Szerintetek varjak vagy ne?
O 18eves en egy honap mulva leszek az es ugye ,mint minden fiu szeretne szexelni ,de bennem bennem van h megvarjam legalabb a 18at ,persze en is akarom ,mint egy normalis ember
Szerintetek megeri varni vagy semmi ertelme?
#4-es, nem most találkoztak, 2 éve ismerik egymást és barátok. A srác felnőtt már, összejöttek, teljesen normális, hogy hetekkel később felhozza a témát.
Én se várnék még fél évig vele :D Semmi baj nincs ezzel.
Ha a lány pedig még nem akarja, akkor elmondja a párjának, hogy még várjanak vele egy kicsit. Ha meg tudják beszélni az ilyen dolgokat, akkor tartós kapcsolat lesz :)
#3-as voltam
Most az a kérdés, hogy most feküdj le vele, vagy pedig 1 hét múlva, vagy jóval később? Ha a 18. születésnapod után egyből szeretnétek, akkor fölösleges várnod vele. Az csak egy dátum és egyikőtöket sem büntetnék emiatt. Ha pedig többet szeretnél várni, akkor szólj neki nyugodtan, hogy neked még idő kell.
Én sose voltam híve ennek a várjunk az X-edik születésnapomig dolognak. Persze ha normális indokot kaptam akkor megértettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!