Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 éves lány vagyok, nemsokára 15.154 cm magas, és 44 kg. Már lassan 3 éve nem nőttem semennyit. Hátrány ez? Növök még esetleg?
Figyelt kérdés
2017. aug. 20. 20:59
1/11 anonim válasza:
Azon a 15 centin még biztosan tornászni kell egy keveset :P
Nem hátrány, én imádom az alacsony lányokat c: És szerintem még bőven nőhetsz is ha zavar téged. 16f
2/11 anonim válasza:
Lehet nosz meg es lehet hogy nem :D kinel hogy van :D
Nalam pld nem hatrany mert csak 172 vagyok 60 kiloval. A kozeledben is lesznek majd atlagos magassagu vagy alacsony srácok de ha a magasak tetszenek akkor is lesz olyan aki elnezi ezt.
18f
3/11 anonim válasza:
Mintha magamat olvasnám...jó én még kisebb vagyok:) Voltatok már endokrinológusnál? Ő meg tudná mondani mennyit nőhetsz még kb. Amúgy szerintem ez csak előny, ne érezd magad rosszul. Tavaly még engem is bántott, az elmúlt egy évben pedig már sokkal inkább egy jó tulajdonságnak érzem.
14/L
4/11 anonim válasza:
Figyelj. Barátnőm lassan 16 lesz, és 155 cm magas. Amikor megismertük egymást, kb ugyanekkora volt. Én 178 magas vagyok. Igaz, én 2 éve nem nőttem semmit. Most leszek 18. Nem hátrány szerintem. Kicsit több, mint 20 cm a különbség, és még belefér, semmit sem érzek nehéznek. Szóval no para, minden jó így.
5/11 anonim válasza:
Semmi baj nincs ezzel. Egy jó tanács: ha sokat sportolsz, vékony vagy, akkor nem olyan szembetűnő, hogy alacsony vagy.
6/11 anonim válasza:
Szia 14 eves lany, en Bob vagyok es ez itt az AAÖEGyH-ja, ( anonim alacsony önbecsülési emberek gyujto helye) foglalj helyet es kezdd el a panaszkodast en addif leiszom magam mert nem bírom a hulyeket, pedig ez egy teljesen uj ing es maris foltos lett ugy mint a többi.
7/11 anonim válasza:
figyi, én 17 vagyok, és ugyanekkora (oké, van négy centi meg két kiló a javamra), és azon kívül hogy nem érem el a felső polcot a szekrényen, semmi hátrányom nincs belőle :D legalább mindig cukik vagyunk, nem igaz? :3
8/11 anonim válasza:
Én lassan 17 vagyok és 157 cm ... 42 kg .. eleg gazz..
9/11 anonim válasza:
14 évesen 15.154 centi vagy? Mivel etetnek téged? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!