Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves lány vagyok,154-155 cm magas, és 40 kg.2 éve nem nőttem semmit, viszont fogytam 4 kilót. Nőhetek még? Nem hátrány ez?
15 évesen még szerintem nőni fogsz (én is akkor nőttem), ha sportolsz és rendesen táplálkozol. :) Hosszúak a lábaid, azt írtad, szóval nagy eséjjel igen, de még nagyobb eséllyel, ha a fentiekben említetteket teljesíted. :)
De amúgy nem hátrány az alacsonság. Sőt például én aranyosnak tartom az alacsony lányokat. Mondjuk én sem vagyok annyira magas (178cm). :) 20/F
Vannak atlag es alacsony sracok ugyanugy :) en pld 172 vagyok , nem lettem orias de megis elvagyok
VAn akinel hatrany van akinel nem , de a magasság nem mervado. Nekem ugyanugy tetszett mar 150 koruli lany mint ahogyan 180-190 koruli is :)
18f
Egyaltalan nem hatrany
Az alacsony lanyok amugy is gyakrabban formasabbak
Most leszek 15 egy hónap múlva.
157 centi vagyok (én se növök eggyáltalán)
47 kiló vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!