Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hátrány az ha magas vagyok? 16//L
Úgy érzem, hogy manapság csak az alacsony lányok érvényesülnek és őket veszik észre a fiúk...
(175cm)
Szerintem nincs ezzel semmi probléma :) Valaki az alacsonyabbakat szereti, valaki a magasabbakat :) csak meg kell találni azt, aki olyannak szeret amilyen vagy
A 175 szerintem bőven jó :)
Kicsit nehezebb partnert talalni, aki illik hozzad magassag szempontjabol is, de nincs hatrany. En is majdnem ekkora vagyok (173), szoval nagyjabol kepben vagyok, hogy mit erel.:)
17/L
Gondolj arra, vannak magas fiúk is, akik hen szeretik a hónuk alatt átférő lányokat.
.
Vigyázz, mert a magas termet feltétlen hátrányos eleséskor...
Csak akkor, ha nálam is magasabb (180 cm vagyok).
De ebben az esetben sem kizáró ok, de furán érezném magam,úgyhogy egy nálam magasabb lánynál nem valószínű,hogy kezdeményeznék.
A "kényelmetlenségen" túl ennek a másik oka, hogy a legtöbb csaj nála magasabb pasit akar...
en 180 cm vagyok es regebben nagyon feltem tole, hogy nem talalok majd nalam magasabb baratot
tevedtem, nincs ezzel problemam;)
elfogadtam, es emiatt en ugy erzem, hogy magas lanykent konnyebb ervenyesulni az eletben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!