Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik 'happy end'?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik 'happy end'?

Figyelt kérdés
Igen, én még hiszek a 'happy end'-ben, vagyis a boldog befejezésben. De kéne? Már majdnem minden ember azt mondja, hogy az már nem létezik. Nem tudom mit gondoljak. Tudom, hogy mindenki életében vannak szomorú pillanatok, én is átéltem már ilyet, de azóta csak pár dologhoz fűznek rossz emlékek. Írjátok le erről a ti véleményeteket, meg hogy létezik e még ilyen.😊 12/L

2017. aug. 20. 11:03
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Számodra mit jelent az "end"? Az élet nem olyan, mint a filmekben, hogy rendeződik az életed, boldog vagy, jön a vidám zene, és a stáblista, a függöny zárul... Akkor van vége, amikor meghalsz. És az esetek nagy részében nem békésen, megnyugodva, és elégedetten halnak meg az emberek. Vagy váratlanul (baleset, vagy alvás közben), esetleg küszködve az életükért (betegség alatt) stb. A valóságban nagyon ritkán lehet happy end. Lesznek az életednek nyugisabb és kiegyensúlyozottabb, és válságosabb szakaszai, amiken át kell küzdened magad. Ha egyszer rendeződnek a dolgok, akkor sem áll meg a világ, halad minden tovább a maga útján.
2017. aug. 20. 11:10
 2/4 anonim ***** válasza:
34%
Van olyan kapcsolat ami mindent kibír, de ha vég, azaz megdöglötök, hát az nem boldog akárhogy nézed..
2017. aug. 20. 11:11
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen van 'happy end' ha elfogadod azt amit kaptál és végiggondolod, hogy mi mindent csináltál ami jó volt és elfelejted azokat amik nem voltak jók. Bár a mi korunkban erről beszélni kicsit furcsa (szerintem) mert én úgy vagyok vele, hogy még nem kell várni a halált ennyi idősen. Nem tudom miért ide írtad ezt a kérdést gondolom szerelmes vagy valakibe akivel élni akarod az életedet nem tudom, de remélem neked lesz 'happy ended' :) 15/F
2017. aug. 20. 12:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Nincs happy end.
2017. aug. 20. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!