Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg a barátnőmnek, hogy szőrtelenítse a hasát?
Figyelt kérdés
18 éves és kb annyira szőrös a hasa mint az enyém, és ez engem kicsitz avar. Hogy mondjam meg neki hogy ne sértődjön meg.2017. aug. 17. 20:33
1/9 anonim válasza:
Hát csak simán mondd meg neki.
Most emiatt miért sértődne meg? Egy párkapcsolatban bármit meg kéne tudni beszélni.
2/9 anonim válasza:
A gond azzal van hogy én lányként tudom, hogy akárhogy mondod meg, hiszti lesz belőle.. nem mintha én szőrös lennék, csak mi csajok ezeket a dolgokat nem vesszük jól :/
3/9 anonim válasza:
Én olyat is megtudtam neki mondani hogy fogyjon le,persze csak tapintatosan.
4/9 anonim válasza:
Ez durva! Nem hormonzavaros a lány?
Kérdezd meg tőle, hogy van-e valami rajtad, a külsődön, amit szívesen megváltoztatna? Hátha veszi a lapot, és visszakérdez, hogy és neked van-e olyan dolog, ami nem tetszik?
5/9 anonim válasza:
Finom célzásul vegyél neki gyantázó felszerelét, mondd: a hasadra vettem.
Aztán, ha dobott, keress szőrtelent!
6/9 anonim válasza:
Vidd el strandra és fektesd ki a napra
1 óra alatt kiszőkül a szőr is minden meg van oldva ;)
A szörtelenítést nem ajánlom mer csak megerősödik tőle. Epilálni meg gyantázni azt lehet de nincs senki akit annyira tudnék szeretni hogy miatta kibírjam azt a fájdalmat, amivel a has epilálása jár... :DD
7/9 anonim válasza:
Miért sértödne meg? Nekem is mondta a barátom, hogy ne csak a lábszáramat, hanem a combomat, karomat is borotváljam. Nincs ebben semmi sértő.
8/9 anonim válasza:
Majd ird meg, hogy ment a dolog! Te mit mondtal neki, es o mit reagalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!