Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számít valamit, hogy egy fiúnak milyen hobbija van a lányoknál és az első benyomásnál?
Figyelt kérdés
Valami következtetést le lehet vonni abból, hogy mi érdekel egy srácot? Egy fiú érdekesebb attól ha van egy érdekes hobbija?2017. aug. 17. 09:49
11/15 A kérdező kommentje:
Értem, de akinek van egy jó hobbija az szerintem sokat nyom a latba, nálam legalábbis számít. Valahogy máshogy nézek egy lányra aki mondjuk lovagol vagy kézilabdázik mint arra aki nem csinál semmit. Természetesen nem ez döntene meg lehet épp az utóbbit választanám de így csak szabad gondolatba jobban hangzik az akinek van valami hobbija.
2017. aug. 17. 14:25
12/15 anonim válasza:
Engem abszolut nem érdekelne, de mindenesetre pozitív benyomást kelt
26 L
13/15 Csucsu007 válasza:
Én jógázom, vívok, ütőhangszereken játszom, zongorázok, de nem tesz semmit szerintem. Legalábbis nekem magától értetődő, hogy sok mindennel foglalkozok
14/15 A kérdező kommentje:
Attól sem lesz vonzóbb egy srác ha az a sportban amit űz jó eredményeket ér el? Csak azért mert általában az ilyen fiúkra mindig buknak a lányok ha valamiben az ügyes.
2017. aug. 22. 10:23
15/15 anonim válasza:
Engem nem érdekel. A sportteljesítmény semmit sem változtat az ember jellemén, attól még lehet egy tahó kretén, mert jól tud mondjuk kosarazni vagy focizni.
Persze büszke vagyok rá, ha ügyes, de egy átlagos eredményű vagy egy nem sportoló fiú is ugyanannyit ér a szememben, amíg nem hagyja el magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!