Első benyomásnál mennyire számít, hogy kidolgozott testem legyen?
Figyelt kérdés
Nem vagyok lusta egyáltalán, ha tehetem mindig megyek mindenhova, mert nem szeretek egész nap itthon ülni, de az edzés egyáltalán nem az én erősségem. Mindig próbálok itthon edzeni, de sokszor elmegy a kedvem tőle, legutóbb 1 hónapig folyamatosan csináltam, de nem volt kedvem folytatni, és már sokszor volt ez. Nincs rajtam izom, de nem vagyok sovány gizda, mert van rajtam egy kis felesleg, inkább olyan átlagos testem van. Néha rám jön egy kis kisebbségi komplexus emiatt.2013. okt. 29. 20:41
1/9 Pain for Pleasure válasza:
Nálam például nem elvárás, hogy kidolgozott teste legyen egy férfinak, annak ellenére, hogy én sportos vagyok.
Bejönnek a mackós srácok. :)
2/9 anonim válasza:
első benyomásnál nem látnak a ruhád alá, nem látják hogy hogyan nézel ki alatta
3/9 anonim válasza:
Ez abzsolút sokadlagos, és egyébként is sok nő bukik a mackós férfiakra.
4/9 anonim válasza:
Ne rinyálj, hanem menj edzeni!
Nem kell kigyúrtnak lenni, de egy férfi igenis legyen sportos.
5/9 A kérdező kommentje:
Leírtam, hogy szoktam edzeni, de nem az erősségem egyáltalán sajnos!
2013. okt. 30. 10:28
6/9 A kérdező kommentje:
Nem rinyálásból írtam ki a kérdést, csak vélemények miatt!
2013. okt. 30. 10:28
7/9 anonim válasza:
Ez relatív. Most valakinek az izmos jön be, valakinek csak a sportos, valakinek az átlagos. Legutóbb volt egy lány akivel összeismerkedtem Ő például csak a teljesen átlagos fiúkat szerette. Szóval attól függ kinek akarsz tetszeni. Mindenkinek nem lehet. Ha egy sportos csajt nézel ki nyilván neked is olyannak kell lenned, mert neki az az elvárás.
8/9 anonim válasza:
Nekem mondjuk a mackósak jönnek be!!:)
9/9 A kérdező kommentje:
Nekem legjobban az átlagos testalkat jön be a se nem kövér se nem sovány alkat. :)
2013. okt. 31. 16:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!