Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti beszelnetek egy olyan pasival aki nem az esetetek de viszont van két nagyon drága autója (egy BMW M5-ose meg egy Porsche-Ja ami nagyon vonzó)? Most én ebben a helyzetben vagyok és nem tudom hogy mit csináljak.
29-30-as ez elég durva!
Nálam nem ennyire komoly a helyzet mert ha lesz egy gazdag pasim én amellett meg ugyanúgy dolgozni fogok.
És a házi munkát és eltudom végezni tehet tudok főzni mosni takarítani meg minden nem hagyom majd hogy a gyerekek csinálja helyettem.
Nagyon jo kocsi:)
Én vártam rá nagyon sokat hogy megkapjam de abszolút megérte ennyit várni:)
Az a baj hogy érzem hogy o többet akar.
Tegnap nem hagyott békén mindig azt hajtogatta hogy ő fel akar hívni akarja hallani a hangon beszélni akar velem meg ilyenek.
Meg tényleg végig azt mondta hogy ő mennyi örül most meg milyen szerencsés.
Sokkal jobban érzem mar így magam. Így legalább ő is megtudja találni számára az igazit nem rabolom az idejét:D
Es azóta én is találtam magamnak egy másik pasit szerencsére:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!