Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti beszelnetek egy olyan pasival aki nem az esetetek de viszont van két nagyon drága autója (egy BMW M5-ose meg egy Porsche-Ja ami nagyon vonzó)? Most én ebben a helyzetben vagyok és nem tudom hogy mit csináljak.
Figyelt kérdés
2017. aug. 14. 19:43
11/42 anonim válasza:
Az M5ös BMW egy csicska gyász.
Na a Dodge Challenger, Mitsubishi Eclipse, Subaru Imperza, azok valamire való autók.
12/42 anonim válasza:
11es vagyok, az M5ös BMW nagyon jó kocsi, összekevertem a gány X5-el!
Kicsit ittas vagyok
13/42 A kérdező kommentje:
Na és neked van valamilyen ezek közül?
2017. aug. 14. 20:03
14/42 anonim válasza:
Na, remélem a 80%-os válaszoló, akivel egy másik kérdésnél "vitázok", az olvassa ezt a kérdést. Akkor majd megérti mit magyaráztam.
15/42 A kérdező kommentje:
És vele milyen kérdésnél vitázol ha szabad kérdeznem?:) vagy milyen ügyben?
2017. aug. 14. 20:16
16/42 anonim válasza:
Az ilyen lányokat hívják aranyásó k|_|rvának...
17/42 anonim válasza:
13 és neked melyik van cica? :D
18/42 anonim válasza:
Kamu kerdes, de az h valaki ilyen autot vesz az igen is jelelnt valamit, vagy orokolt vagy megdolgozott erte, ami ha parkapcsolatban nem is de az illeto jellemerol valamit azert megis csak elmond
19/42 A kérdező kommentje:
Hat nekem Audi a6 coupe-m van most kaptam 18.-dik szulinapomra:)
2017. aug. 14. 20:21
20/42 A kérdező kommentje:
Miért kell minden ilyen fajta kérdésre azt írni hogy kamu?!
Egyáltalán nem kamu!
Amúgy igenis megdolgozott érte neki és szüleinek együtt három cégük van külföldön.
2017. aug. 14. 20:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!