Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudok csókolózni Nagyon gáz?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok csókolózni Nagyon gáz?

Figyelt kérdés

Kb 1 hete jöttünk össze barátommal, Ő az 1. Nekem szóval vele volt az 1. Csókom is..

Na és ma csókolóztunk és megszólal, hogy lehetek őszinte, én mondom, hogy persze

Erre mondta, hogy nem csókolok valami jól..

(Azt hittem ott süllyedek el)

És utána mondta, hogy nem baj majd ő megtanít

Annyira szarul érzem magam...

Megkérdeztem mit csinálok rosszul és azt mondta, hogy nem nyitom ki eléggé a szám meg nem dugom át elégge a nyelvem

Totál bénának érzem magam

Ő már tapasztalt minden téren

2017. aug. 14. 00:31
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi :) Ez egy kicsit sem kínos, majd bele fogsz jönni, a barátod is segít neked. Nem minden olyan mint a filmekben nekem sem volt egy varázslatos émény az első csókom, sőt iszonyat béna volt és egyáltalán nem volt jó érzés inkább bizarr. De idővel nagyon is bele jöttem, te is bele fogsz.
2017. aug. 14. 00:45
 2/4 anonim ***** válasza:
6%
figyi én megtanítlak nem csak csókolni, de egyéb dolgokra is hogy ha arra kerülne a sor ne a barátod előtt égjen az arcod és ne ott bénáskodj hanem már igazi vadmacska legyél (írj privit aztán a részleteket megbeszéljük)
2017. aug. 14. 01:14
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy, és hány éves a barátod? Minden esetre, ha tudja, hogy te még sosem csináltál ilyet fogalmazhatott volna máshogy, mert ez eléggé bunkóra sikerült.
2017. aug. 14. 01:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Én jobban tanítok :P :D
2017. aug. 15. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!