Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak csókolózni kell nekem valaki?
Plátói szerelemben vagyok 8 hónapja és sokszor gondolok arra hogy megcsókolnám és almodtam is róla sokszor hogy csókolózok vele...
Mostanába sok filmet néztem amibe csókolóztak.
Lett bennem egy csókolózási vágy.Viszont próbáltam már ismerkedni meg keresni valakit.Volt hogy türelmesen vártam.Viszont nagyon szeretnék már valakihez hozzáérni (nem szexuálisan).És nagyon szeretnék valakivel csókolózni.Úgy érzem bekattanok ha nem csókolózhatok most.
Persze jó lenne valakivrl együtt lenni de nem tudnék várni annyi időt hogy valakit megismerjek.Nagyon nagy érzelmek vannak bennem és szeretném.vrgre magam kicsókolni csak ndm tudok kivel és ez ügyben szeretnék tanásot kérni.Nyílván utcán randon nem fogok odamenni egy fiú hoz és megcsókolni...
15/L
Hát csókólozzunk :D
Most erre mi mást lehet mondani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!