Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell csókolozni?
Nem azért kérdem mert még sosem csináltam, hanem azért, mert szerintem a barátnőmmel elég szarul csináljuk.....
Elforgetjuk a fejünket (eddig stim) és oda rakjuk a szánkat a másikéhoz és átdugjuk a nyelvünket ahol picit kardcsatázunk..... de szerintem valami nem jó ebbe.... mi nem?
Tényleg nehéz elmagyarázni, viszont már egy tapasztaltabb fiú tanított. És mindig azt mondta, hogy nyissam ki jobban a szám.
Szóval ha nyeévvel akartok, akkor nagyra nyisd a szád(hülyén hangzik, dehát ez van :D) és nem "kardcsatázni" kell, hanem gyengéden, ne siess, ne légy túl nyomkodó, simogasd, ne pedig erősen. Ha nem nyelvvel, akkor az egymás ajkát kapjátok be úgymond. Ezt lehet váltogatni. Egyszer te az ő felső ajkát, aztán ő a tied, és így tovább. Gyakoroljátok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!