Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy kell csokólózni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kell csokólózni?

Figyelt kérdés

Nem tudom hoy hogy kell ciki,tudom.

Mit kell csinálni a nyelvvel?? Tudom nagyon hulyén hangzott.

Mot kell csinálni az ajkakkal segítseteg légyszi. Hogy kell?

2017. máj. 19. 09:46
 1/5 anonim ***** válasza:
google a barátod, ezer videó is van, egyébként meg jön magától
2017. máj. 19. 10:16
 2/5 anonim ***** válasza:

Ettől én is nagyon féltem egészen addig amig meg nem történt, hidd el h jonni fog magától. Azt javaslom h először szájrapuszival kezdd! Remélem tudtam segiteni ;)

17f

2017. máj. 19. 11:38
 3/5 anonim ***** válasza:
68%

Minden nap van egy ilyen kérdés, ha itt keresőbe beírod annyi választ kapsz amennyit egy kérdésre sosem fog.

De azért leírom neked amit tudok segíteni.

Szóval valóban jönni fog magától. Alap, hogy a leheleted ne legyen büdös, szóval kerüld az olyan ételeket, moss fogat előtte, rágózz, persze arra azért figyelj csók előtt mindenképp köpd ki :D Nem tudom fiú vagy e vagy lány, de mindegy is. Jó, ha nem úgy történik, hogy egyik lekapja a másikat gyorsan minden figyelmeztetés nélkül. Legyetek rá felkészülve, ne legyen hirtelen és váratlan. Csak nézzetek egymás szemébe, lassan közeledjetek egymáshoz. A szemed hunyd be, nyitott szemmel nagyon fura és nem is akkora élmény. A fejed enyhén döntsd el jobbra (vagy ha a másik fél balra dönti akkor te is persze), hogy ne ütközzön az orrotok. A szád nagyon enyhén legyen nyitva, ne szorítsd össze. Puhán érintkezik az ajkatok előszőr, nem kell rögtön nyelvvel rontani előre. Utána viszont jöhet az, kezdeményezhetsz lányként is, hogy megnyalod a partnered ajkát kicsit, jó esetben reagál és ő is előjön a nyelvével. Szátok kicsit széjjelebb nyílik, nyelvetek meg átmegy a másik szájába, középen találkozik. Aztán simogatjátok, masszírozzátok egymás nyelvét a sajátotokkal, játék az egész. Ez már tényleg jön. Ajkak se legyenek mozdulatlanok, mikor visszább húzod a nyelved kicsit zárd összébb, meg nyomást is variáljátok. Amire figyelni kell, hogy ne felejts el nyelni, mert a túl sok nyál nem túl guszta, a nyelved ne legyen túl gyors és túl sok, ne nyomd le a másik torkán és a fogaitok ne koccanjanak. Szép lassan csináljátok, lehet begyorsul az oké, de fokozatosan azért. Kezed se csak lógjon, lányként tedd a mellkasára vagy öleld át a nyakát, fiúként a lány derekát, simogasd a hátát, vagy arcát, a lényeg az egymás érintése. De ha a párod máshogy csinálja alkalmazkodj hozzá, egyik úgyis átveszi kicsit irányítóbb szerepet, mindenki máshogy csókol, meg kell találnotok, hogy mi a jö mind a kettőtöknek.

Remélem valamit tudtam segíteni, ennél jobban már nem tudom leírni, sok sikert! :D

17/L

2017. máj. 19. 12:37
 4/5 anonim válasza:
62%

Keress egy ennelkező neműt, esetleg szelídebb háziállatot.

Némi féklemosó cseppentése az italába, etetőtáljába, ̶c̶u̶m̶i̶s̶ü̶v̶e̶g̶b̶e sokat segít.

A kezedet helyezd finoman a lágyékára, majd körkörös mozdulatokkal képezz enyhe súrlódást. Lehet ugyanezt lábbal.

Az ajkakat finoman nyisd szét, enjoy the party.

A végén takargasd be, és töröld le. A sorrend nem fontos.

2017. máj. 19. 13:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Ezt a kérdést szavakkal nem lehet megválaszolni. Érzéssel kell. Ha odakerül a sor, majd jönni fog ösztönből, és a partnered is biztosan segíteni fog, ha annyira érződik rajtad, hogy tapasztalatlan vagy. Nem nagy dolog ám, erre mindenki rájön.
2017. máj. 19. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!