Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kell csókolózni? Többi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Yorki01 kérdése:

Hogyan kell csókolózni? Többi lent👇14/L

Figyelt kérdés
Járok egy fiúval 4 napja és már próbált lesmárolni de nem hagytam mert félek hogy elronotm. Nem tudom hogyan rakjam a szám stb... Valaki leirná nekem részletesebben?

2017. ápr. 19. 20:36
 1/7 anonim ***** válasza:
39%

1: sokat tanulsz

2: leérettségizel

3: még többet tanulsz

4: lediplomázol

5: ????

6: profit

2017. ápr. 19. 20:41
 2/7 anonim ***** válasza:
67%
Ingyen órákat adok a csókolózás technikából. Még jelentkezhetsz.
2017. ápr. 19. 20:58
 3/7 anonim ***** válasza:
91%
Csak annyit tegyél, hogy érintsd össze a szádat az ővével, a következő lépéseket a helyzet adni fogja, főleg ha a srácnak nem az első csókja, biztosan tud majd irányítani.
2017. ápr. 19. 21:11
 4/7 anonim ***** válasza:
94%

A legáltalánosabb válasz, hogy majd jön magától és ez tényleg így is van. Ha félsz, hagyd hogy ő irányítson úgy biztos menni fog. Elrontani úgy lehet, ha rágörcsölsz és betanult dolgokat próbálsz alkalmazni. A másik meg, hogy kb mindenki máshogy csókolózik. Nekem először ez nem nagyon tűnt fel, de néhányszor mondták már én voltam az a lány akivel eddig a legjobb volt, tehát ja attól függ kivel jó mennyire hasonló a csókolózási stílusotok :D

De hogy meg is próbáljak segíteni: lazán nagyon kis résnyire nyitod a szád, úgy közelítesz a sráchoz. Én csücsöríteni nem nagyon szoktam hiába olvasni azt mindenhol. Összeér a szátok, aztán hát a srácól függ lehet először kis puszit ad rá, lehet csak szájjal fog játszani az ajkaiddal, de ha te többet szeretnél kidughatod a nyelved, megnyalod az ajkát, érteni fogja mit szeretnél. Vagy lehet ő csinálja. Ilyenkor kicsit jobban kinyitod a szád, a nyelvetek összeér, masszírozzátok szépen lassan egymás nyelvét vagy hogy mondjam :) Lehet mindenféle, lassú körök, dörzsölgetés, ami jön, legyél játékos. Figyelj rá, hogy középen érjen össze a nyelvetek, ne legyen túl sok, a fogaidra figyelj ne ütközzenek a srácéval. Illetve, hogy laza legyen a nyelved, ne feszítsd be és ne szúrj vele... Majd visszább húzod a nyelved, az ajkatok játszik picit, majd újra több nyelv stb. Én speciel lassan szeretem, van aki gyorsabban meg totál máshogy persze. Én ennyire tudtam leírni, tényleg nehéz szavakba önteni, de elhiheted nagyon jó dolog! :D Az meg alap, hogy a fejedet kicsit elfordítod lehetőleg jobbra, hogy ne ütközzenek az orrok, a leheleted legyen finom illatú, közben kezed ne csak levegőben lógjon, hanem öleld át mondjuk nyakát, hátán vagy én mondjuk imádok a hajba túrni :D Sok sikert remélem tudtam valamit segíteni, de azért hangsúlyozom ezt azért írtam le, hogy elképzelésed legyen róla, ne próbáld ezt görcsösen alkalmazni. Bár néha én is úgy érzem ha épp nem csókolózok, hogy nem tudom hogyan kell... (És az is lehet, hogy egy kövi kommentben leszólnak, hogy ha így csókolózok akkor totál béna vagyok, ha így lesz bocsi...)

17/L

2017. ápr. 19. 21:19
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2017. ápr. 19. 21:24
 6/7 anonim ***** válasza:
48%
meg fujj a szájába mindíg levegőt értékelni fogja :D
2017. jún. 4. 17:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Jön az magától,gyakorlat teszi a mestert :D
2017. jún. 4. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!