Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok csókolózni. Mit tegyek? Pedig holnap szükség lenne rá!
Figyelt kérdés
Szóval azt olvastam eddig, hogy ez ösztönből jön. De nekem nem jön ez ösztönből. Ès a legrosszabb az, hogy igazából nem lefagyok hanem egyszerüen nem tudom megcsókolni a csajt. Tudom, hogy ez hülyén hangzik. Nem fagyok le, de valahogy mégsem merem megcsókolni. És amikor már annyi erőt szedtem magamon, hogy oda rakjam a fejem akkor is csak szájra puszi lesz... szerintettek mit csináljal?
15/F
2017. júl. 8. 21:08
1/4 anonim válasza:
Próbáld meg úgy hogy azt képzeled egy jó kis süti van ott. "Próbald meg bekapni az ajkait"...vagy néz videókat hogy kell...
2/4 anonim válasza:
Nyugodtan kezdheted szájra puszival... aztán majd jön a többi!
3/4 anonim válasza:
Szájrapusziból is lehet ám csók. Sok-sok szájrapusziból. Csak ne "puszilgass" hanem tényleg egy kicsit nyisd ki a szád, mintha harapnál. De ha mondjuk nem húzodsz el rögtön a szájrapuszi után, hanem ott tartod az ajkad, akkor abból aztán ösztön meg reflexszerűen megy a csók.
4/4 anonim válasza:
Szükség lenne rá? Miért életet kell menteni?
Ne kapkodj még ezzel ennyire, várj legalább 4 évet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!