Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon magányos vagyok. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nagyon magányos lettem mostanság. Mit tehetnék? Valaki tudna segíteni ? :/ 17/F2017. aug. 13. 22:19
1/5 brigcifolti válasza:
Ha van pénzed hívj magadhoz csajokat :D (már ha fiú vagy xd) Egyébként meg menj haverokkal bandázgatni, addig is felejtesz :p
2/5 anonim válasza:
Keresd a társaságot, ismerj meg új embereket, csajozz, hobbizz, ami neked bejön. Lehetőség mindig van.
3/5 A kérdező kommentje:
Nincs sok barátom(ez nekem nem baj, én így szeretem),azok se azok akikkel bandázgatni lehet.
2017. aug. 13. 23:20
4/5 anonim válasza:
Nekem is volt egy ilyen időszakom, amikor magányosnak éreztem magam, és az is voltam.
Ha nincsenek barátaid, akkor próbálj meg barátkozni, legalább egy valakit, akivel töltheted az unalmas napjaidat, és már is nem vagy magányos. Vagy csak várd ki, nemsokára jön a tanulás, majd talán megismersz valakit ott. ^^
(Sajnálom, ha eléggé érthetetlen amit írok, de ja, fogalmazásból nem vagyok valami jó xD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!