Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nagyon magányos vagyok.
15 éves srác vagyok.( nem vagyok páva gyerek)
Mostanában nagyon magyányos vagyok, mert akárhányszor szeretek egy lányt, lekoptat, de volt mikor megalázott az egész suli előtt. Az egyetlen (volt) barátom már le se szar mióta öszejött egy csajjal. Az baj, hogy nincs akivel tudnék beszélgetni. Próbáltam barátkozni a gólyatáborba, de ott is csak beszólogattak Az osztálytársaim.
Ez sajnos egy elég rossz helyzet :( tudod esetleg miért csúfolhattak? Van esetleg valami rossz tulajdonságod, vagy csak szimplán nem vagy olyan tömeggyártmány mint ők? (én mondjuk ilyen barátokat nem is akarnék)
A neten barátkozás amúgy egy jó alternatíva lehet :)
Nem akarok troli lenni de nincs itt kérdés. 1. lehetőség: szeretnéd ha valaki írna neked. Ezt én is meg tudom tenni, vagy egy másik válaszoló.
2. Szeretnél tanácsot hogy mit csinálj. Ez esetben bővebben kéne írnod ;)
1. *tesa* :)
2. *troli* LOL ezen tényleg felnevettem :D Nem vagyok troli... :D
3. Honnan tudja a net népe mi a te problémád? A leírtakból annyit vettem csak le, hogy azt hiszed hogy ha szerelmes leszel minden gondod meg van oldva...pff. Ne próbálkozz annyira keményen olyan lányokért akik nem éreznének kölcsönösen. Akik rádírnak (nem leszek köztük) azokkal beszélgess nyugodtan, a suliban nem kell magányosnak lenned csak ne legyél ítélkező és maradj nyitott az emberek felé, lehet, hogy veled is megpróbálnak majd barátkozni mások. Csak akkor ne szólj be nekik :)
3+1 nem feltétlenül az osztálytársaidnak kell a barátaidnak lenniük. Lehetnek mások, akárki a suliból, onnan ahol laksz, innen a netről. Aki nem nyit feléd, azután ne fuss :/
Én szívesen beszélgetnék veled
A kövérség nem itt kezdődik
Lehet, hogy a barátodnak új a helyzet, adj neki időt.
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!