Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » E kategóriában aktív lányok!...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

E kategóriában aktív lányok! Hogy álltok a GyK-s ismerkedéshez?

Figyelt kérdés
Ha rátok ír egy fiú, és az üzenete(i) alapján szimpatikus számotokra, akkor elképzelhetőnek tartjátok, hogy komolyabbra forduljon a dolog?

2017. aug. 13. 01:02
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
Nem szoktam senkivel se viccből írogatni, mert tudom milyen az amikor reménykedsz aztán kiderül hogy egyébként a semmiért, nem szoktam akarattal senki érzésével sem játszadozni mert tudom hogy rossz.
2017. aug. 13. 15:25
 22/57 anonim ***** válasza:
De ha messze lakik, vagy konkrétan csak én mondok témákat annak ellenére hogy ő írt rám akkor persze hogy megmondom hogy ennek így nincs értelme, mert nem akarok távkapcsolatot, és nem vagyok túl jó beszélgető partner se.
2017. aug. 13. 16:20
 23/57 anonim ***** válasza:

Én ezek ellenére mindig visszaírok, mert nem vagyok előítéletes.

(a kérdező 19#-es kommentjére reagálva)

#5-ös válaszoló

2017. aug. 13. 16:25
 24/57 anonim ***** válasza:
Én se vagyok előítéletes, és nem gondolom hogy minden fiú ilyen, mert tudom hogy vannak normálisak, nekem szimplán nincs önbizalmam a neten való ismerkedéshez :D
2017. aug. 13. 16:31
 25/57 A kérdező kommentje:

Magadtól megóvni? Erre inkább nem reagálok, mert ez tipikus kamu szöveg. El tudja dönteni magától is a fiú, hogy akar-e veled ismerkedni vagy sem, később meg, hogy akar-e járni vagy sem.

Elhiszem, hogy neked rombolják az önbizalmadat a sikertelen ismerkedések, de az legalább ugyanennyire önbizalomromboló, mikor próbálsz normális, értelmes üzeneteket írni, erre a legtöbben esélyt se/választ se adnak. És ha egyszer vagy kétszer előfordul ez, akkor el lehet intézni azzal, hogy "oké, biztos van már barátja", de ha többször, akkor már valószínűtlen, hogy mindig ez/ilyesmi az ok.

"vagy konkrétan csak én mondok témákat annak ellenére hogy ő írt rám"

Nyilván ez teljesen érthető, az egyoldalú beszélgetésnek nincs értelme.

Az meg kissé fura, hogy pont a netes ismerkedéshez nincs önbizalmad, mert az élőhöz szerintem több kell.

#23: Helyes. :)

2017. aug. 13. 16:59
 26/57 anonim ***** válasza:
Hát igen, de velem még egyszer sem fordult elő hogy bárki odajött volna, neten meg "könnyű" beszélni, azért nincs önbizalmam mert ezek szerint élőben még annyira sem nézek ki jól mint képen. És biztos vagyok benne hogy nálam sokkal jobb lányokat találhatnak, és sajnálom ha valaki önbizalmát rombolóm ezzel, majd akkor mostantól válaszólni fogok.
2017. aug. 13. 17:42
 27/57 anonim ***** válasza:

Képen nézhetek ki bármilyen jól ha a valóságban borzasztóan nézek ki, és tudom hogy szegény naiv fiú úgy csalódik majd ahogy csak lehet :D

Azért nem egy önbizalom növelő dolog ez :P

2017. aug. 13. 17:49
 28/57 A kérdező kommentje:

Ha csak ezért válaszolnál, akkor inkább ne, mondom, az még az ignorálásnál is rosszabb, ha elkezdesz valakivel beszélgetni, ő elkezd reménykedni, aztán meg jön, hogy "de én csak úgy írtam, viszont nem akarok semmit".

Amúgy meg nem hiszem, hogy akinek képen bejössz, az a valóságban már esélyt se adna a külsőd miatt (kivéve ha photoshoppolsz :D).

2017. aug. 13. 20:06
 29/57 anonim ***** válasza:
Tényleg nem azért fogok válaszolni, és nem photoshopolok, csak képen valamiért más vagyok.
2017. aug. 13. 20:08
 30/57 anonim ***** válasza:
Mert ? A képen csak furcsa vagy, a valóságban meg már különös ? :D
2017. aug. 13. 20:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!