Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
E kategóriában aktív lányok! Hogy álltok a GyK-s ismerkedéshez?
Én ezek ellenére mindig visszaírok, mert nem vagyok előítéletes.
(a kérdező 19#-es kommentjére reagálva)
#5-ös válaszoló
Magadtól megóvni? Erre inkább nem reagálok, mert ez tipikus kamu szöveg. El tudja dönteni magától is a fiú, hogy akar-e veled ismerkedni vagy sem, később meg, hogy akar-e járni vagy sem.
Elhiszem, hogy neked rombolják az önbizalmadat a sikertelen ismerkedések, de az legalább ugyanennyire önbizalomromboló, mikor próbálsz normális, értelmes üzeneteket írni, erre a legtöbben esélyt se/választ se adnak. És ha egyszer vagy kétszer előfordul ez, akkor el lehet intézni azzal, hogy "oké, biztos van már barátja", de ha többször, akkor már valószínűtlen, hogy mindig ez/ilyesmi az ok.
"vagy konkrétan csak én mondok témákat annak ellenére hogy ő írt rám"
Nyilván ez teljesen érthető, az egyoldalú beszélgetésnek nincs értelme.
Az meg kissé fura, hogy pont a netes ismerkedéshez nincs önbizalmad, mert az élőhöz szerintem több kell.
#23: Helyes. :)
Képen nézhetek ki bármilyen jól ha a valóságban borzasztóan nézek ki, és tudom hogy szegény naiv fiú úgy csalódik majd ahogy csak lehet :D
Azért nem egy önbizalom növelő dolog ez :P
Ha csak ezért válaszolnál, akkor inkább ne, mondom, az még az ignorálásnál is rosszabb, ha elkezdesz valakivel beszélgetni, ő elkezd reménykedni, aztán meg jön, hogy "de én csak úgy írtam, viszont nem akarok semmit".
Amúgy meg nem hiszem, hogy akinek képen bejössz, az a valóságban már esélyt se adna a külsőd miatt (kivéve ha photoshoppolsz :D).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!