Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
E kategóriában aktív lányok! Hogy álltok a GyK-s ismerkedéshez?
Nem szeretek chatelni. Csak azokkal akiket ismerek és ismerem a stílusát. Szóval nem.
14L
Nem szeretek neten ismerkedni, itt meg főleg nem.
16/l
Igen. Bár nem ismerkedésre használom ezt az oldalt. Mondjuk jártam már úgy, hogy valaki az üzenetei alapján nagyon szimpatikus volt, de amikor elkezdtünk facebookon beszélgetni kiderült, hogy valami nem okés vele. Ezért is vannak fenntartásaim az itteni ismerkedéssel. Egy-két kivétellel úgy tapasztaltam, hogy aki gyakorin akar ismerkedni, az vagy valamilyen pszichés problémával küzd vagy pedig csak egy vagyok neki a százból, akivel chatelget, aztán reménykedik, hogy valaki el jut az ágyáig is. (Igen, volt aki ezt meg is írta, pedig napokig tök normálisnak tűnt)
Szóval szívesen ismerkedek, ha valaki ír, de nem tartam valószínűnek, hogy bárkivel is komolyabbra forduljon. Már csak azért sem, mert nem megyek bele távkapcsolatba.
17/L
5-ös totál igazad van. Ezért utálok itt ismerkedni, mert teljesen ugyanaz történik amit írtál. Egy nap után nem szeretnék senkivel lefeküdni, vagy senkit nem akarnék leszopni se, emelett nincs kedvem pszichés gondokkal küzdő emberekkel foglalkozni. Egyszerűen az itt való imserkedéseim alapján utáltam meg a neten ismerkedést, bárki rám ír inkább nem válaszolok, mert nem azért vagyok az oldalon hogy ismerkedjek, arra van egy csomó másik oldal ahol azért nagyobb valószínűséggel nem 2 mondat után, arcát nevét nem tudva, lefeküdjek vele. Nekem már nincs kedvem az ilyenekhez, mert tényleg vannak fura esetek, a pszichés gondokról csak annyit hogy azelőtt egy srác azt akarta hogy magassarkúban tökön rúgjam mert kíváncsi volt rá hogy milyen lehet.
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!