Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Bejön? Hosszu haj?
Figyelt kérdés
Lányok! Bejön egy srácon a hosszú haj? Nincs jobb példa de mint a Szőke Kóla-Robinak a haj hosszúsága.2017. aug. 12. 11:37
11/17 anonim válasza:
Amennyiben igényes, számomra nagyon vonzó tud lenni (kiváltképp a göndör vagy a raszta). Viszont van akinek szerencsétlenül áll akármilyen ápolt is. Szóval archoz, stílushoz igazítom inkább, a tetszésemet is az összhatás nyeri el.
12/17 anonim válasza:
Attól függ hogy jól áll e a srácnak. De általában bejön
14L
13/17 Firedoom válasza:
Na gyerekek kopaszra nyirom magam
14/17 anonim válasza:
Én oda vagyok érte minden formában, ha igényes, de a göndör/hullámos vagy raszta itt is biztos befutó.
15/17 anonim válasza:
:( hat akkor nekem is a nullas gep jon:(
Vagy lehet oldalt lenyirom kozepen meg ot centit hagyok ugy hallottam az jo
16/17 anonim válasza:
#4-es vagyok és jelentem, hogy teljesen bele vagyok zúgva egy hosszú hajú srácba. :DD Bár azt tegyük hozzá, hogy göndör, ami mindig is a gyengém volt.
17/17 anonim válasza:
A poppos, Justin Biener fanoknak nem jön be de nekem igen :D csak ne legyen szőke xd szóval a rappes vagy rocker csajokat keresd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!