Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek bejon a kicsit felul hosszú gondor+osszevissza álló haj? :d
Figyelt kérdés
16/f
Tudom érdekes
2017. júl. 4. 19:58
1/10 anonim válasza:
Ha olyan, amilyennek képzelem, akkor igen :)
15L
3/10 anonim válasza:
Ez tobb mindentől függ, nekem pl nem tetszenek a göndör hajú fiúk, de vannak barátnőim, akiknek kifejezetten ez tetszik, ízlés kérdése. Nekem a kicsit hullámos tetszik, de inkább az egyenes, én is vasalom a hajamat, lehet azért.
Pl az ilyen nagyon függ a srác arcától:
Az első férfin tetszik, a masodikon nekem már túl hosszú.
[link] - az ilyen nem tetszik, de az első férfin jól néz ki, de igazabol nem olyan meghatározó,aki most tetszik srácnak is kicsit göndörebb haja van.
4/10 anonim válasza:
Az elsőnél a 10es képre gondoltam, a másodiknál a 13asra. (az első 3as képet is bele számolva)
5/10 anonim válasza:
nekem nagyon bejon ha egy fiunak szep apolt keszekusza gondor haja van.. persze csak felul oldalt legyen rovid
7/10 anonim válasza:
Huhh..természetesen!:) Különlegesnek tartom. 16/L
8/10 anonim válasza:
Csak az jön be. Olyan jó beletúrni meg gyönyörködni benne :D Ráadásul az arc is arányosabb lesz tőle.
És nem kell hogy oldalt rövidebb legyen, az inkább a pár centi hosszú frizurához áll jól.
9/10 anonim válasza:
10/10 A kérdező kommentje:
Koszi szepen lanyok,mindenkinek ment a zold :D
2017. júl. 6. 16:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!