Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok akik a hosszú hajú...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok akik a hosszú hajú fiúkat szeretik, a zene miatt?

Figyelt kérdés

Szóval, azok a lányok,akik szeretik hogy egy fiúnak hosszú a haja,mindig azért teszik,mert "Rockosabb" életérzésük van, vagy csak szimplán ez az esetük?

(Ja amúgy én is hosszú hajú fiú vagyok 20/f)

2017. aug. 3. 10:03
 1/8 anonim ***** válasza:
74%
Metálos lány vagyok, szóval így szólnék hozzá a témához :D Nagyon kevés kivétellel nekem csak a hosszú hajú fiúk jönnek be, de ez már akkor is így volt, amikor közöm nem volt a metálhoz :D Persze egyébként első látásból lerí, ha valaki csak egy mostani hosszú hajú divatmajom, nem pedig rocker, azok úgy különösebben nem tetszenek, de szerintem ehhez semmi köze sincs, ki milyen stílust képvisel :) Simán ízlések és pofonok.
2017. aug. 3. 10:17
 2/8 anonim válasza:
71%
Azoknak a lányoknak jó ízlésük van. 😊
2017. aug. 3. 10:41
 3/8 anonim ***** válasza:
74%
Hosszú hajú srác vagyok, sok nem rocker lánytól megkaptam már, hogy rajtam jól áll. Szóval nem csak a zene miatt tetszhet valakinek.
2017. aug. 3. 10:56
 4/8 anonim ***** válasza:
71%
Nekem bejön a hosszú haj és nem muszáj rockosabbnak lennie valakinek attól még hogy hosszú a haja.
2017. aug. 3. 11:49
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat :)

Szóval a kérdést igazából azért tettem fel,hogy hosszú a hajam, és szeretem a rockzenét, de egyszerűen nem tudom magam "Beskatulyázni" abba a kategóriába hogy rocker és sok lány akivel beszéltem azt várja,hogy én "nagyon metál" leszek. Ezen kívül valaki tudna budapesten "békésebb" rockos szórakozóhelyeket?

(Esetleg lányok valaki? :'D)

2017. aug. 3. 12:57
 6/8 anonim ***** válasza:
38%
Én is rockos csaj vagyok, de nem emiatt jönnek be a hosszú hajú fiúk. Szimplán szeretem, ha valakinek nem krumpli feje van, hanem bele lehet túrni a hajába. Leginkább olyan stílusban szeretem, mint amilyen FanMadeMaker Marcinak van most. Neki nagyon jól áll!
2017. aug. 3. 12:57
 7/8 A kérdező kommentje:
Igen, mondjuk én a nagyon hosszú hajú fiúkra gondoltam. Akik mondjuk már lófarokban hordják vagy vállukig ér.
2017. aug. 3. 13:01
 8/8 anonim ***** válasza:
65%
Nekem az is bejön, szerintem nagyon jól áll a fiúknak a hosszú haj, csak sokan nincsenek tisztában vele.
2017. aug. 3. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!