Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyire bejövős nálatok az ilyesmi haj?
2017. aug. 11. 22:21
11/19 anonim válasza:
Nope, kicsit sem tetszik. Nagybátyámnak volt ilyesmi haj a 90-es években. Azóta ezzel cikizi az egész család...
12/19 anonim válasza:
Ha karakteres arcod van, vagy csak jól áll, akkor igen bejön. :)) Minden esetre pedig jó, hogy nem ecset vagy seprű hajat szeretnél. (Konkrétan már a tanáraimnak is elege van azokból a frizurákból. Lol)
13/19 anonim válasza:
#10 mintha csak én írtam volna :DD
sőt, nálam az ilyen haj egy elég nagy plusz pont ^^ nem tudom, miért, de nekem nagyon tetszik :D
14/19 anonim válasza:
Szerintem(!!!) nem gáz.
Éppen,hogy még jó is .
De azért a személyiség is számít 😉.
Ha akarsz beszélgetni írj .
15/19 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik:) de jobban szeretem ha ennél hosszabb egy fiú haja.
16/19 anonim válasza:
Nagyon nagyon nem jön be és mert nem jön be nem vagyok köcsög... Ja és kérlek ne a neten csajozz, mert ez a legszánalmasabb
17/19 anonim válasza:
Szerintem is jól néz ki, sőt a hosszabb haj még szexibb 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!