Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy írjak rá a fiúra?
Figyelt kérdés
Csak párszor láttuk egymást, összenéztünk meg mosolyogtunk egymásra. 4 év van köztünk, ő fiú én pedig lány és én vagyok a fiatalabb. Nincs közös ismerősünk, mert messzebb lakunk egymástól, de facebookon bejelöltem és vissza is jelölt. Hogy kezdeményezzem a beszélgetést? Vagy inkább rá se írjak?2017. aug. 11. 19:07
2/8 A kérdező kommentje:
Miért? Nem akarok ennyire ráírni, csak véleményt szeretnék.
2017. aug. 11. 20:05
3/8 anonim válasza:
Mivel Te jelölted be őt, neked kéne ráírni, és elmondani, miért jelölted be.
Megkérdezed tőle hogy van, hogy telik a szünet, stb. Nem tudom eddig miről beszélgettetek, de kb ugyan arról tudtok most is. Aztán majd alakul :D
4/8 A kérdező kommentje:
Ezaz :D semmiről sem beszélgettünk és így nem tudom, hogy ráírjak e egyáltalán
2017. aug. 11. 21:36
5/8 anonim válasza:
Ne haragudj, akkor valószínű félreolvastam :D
Nyugodtan írj rá, sok veszteni valód nincs.
Kérdezd meg hogy van, hogy telik a nyár, volt-e valamerre nyaralni. Ha nem, miért nem, ha igen hol, miért pont oda ment. Dolgozik-e valamit, esetleg diákmunka, ha igen, akkor hol, ha nem miért nem.
Legelején én mondjuk valami olyasmivel kezdenék (mondjuk fiu vagyok), hogy szia, megismersz? Találkoztunk már xy helyen. Megtudhatom, mi jót csináltál arra? Vagy valami ilyesmi. Utána tudtok már beszélgetni, ha szimpi vagy a srácnak.
6/8 A kérdező kommentje:
Ott dolgozik egyébként ahol láttam. Nem merek írni, hátha egy kérdésnél több nem jön össze vagy rosszul sül el az egész:/
2017. aug. 11. 22:28
7/8 anonim válasza:
De ha nem írsz, akkor sehogy nem fog elsülni semmi. Így legalább lesz esélyed rá, hogy összejön valami. Ha nem írsz semmit, akkor nem is fog történni semmi.
8/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy indítsam a beszélgetést. Meg már több mint egy hete volt hogy bejelöltem és milyen már hogy pont most írok, nem?:/
2017. aug. 11. 23:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!