Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez korrekt a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez korrekt a barátnőm anyukája részéről?

Figyelt kérdés

Nemrég kezdtem autósuliba járni, ahová beiratkozott a barátnőm is a napokban. Direkt a legolcsóbbat választottam, hogy ne kelljen 30 ezer forintot pluszban fizetnem. Erre a barátnőm anyukája csak úgy kijelenti, hogy majd én adok bele neki pont 30 ezret. Ez már olyan, mintha a drágábbat választottam volna. Szerintem nem az én kötelességem egy centet is fizetni bele. A mobiltelefonja is már a végét járja, és majd én adok neki egyet.. Hogyne.. Első hónapban vagyunk még csak, és iskolába járunk mindketten. Nincs sok pénzük, ahogy nekem se. Ha úgy adódik kedveskedek nekik ezzel-azzal, de nem én vagyok a szeretet szolgálat.

Ha a barátnőmnek valami nem tetszik egyébként, akkor már szólni sem lehet hozzá. Ő 17 éves, én 20.

2017. aug. 8. 23:42
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Valószínűleg ez lesz. Köszönöm az eddigi válaszokat.
2017. aug. 9. 05:25
 12/17 anonim ***** válasza:
Hülye vagy ha nem hajtod el most azonnal őket. :D
2017. aug. 9. 09:18
 13/17 A kérdező kommentje:
Bizony :)
2017. aug. 9. 10:38
 14/17 anonim ***** válasza:

Nem akarlak elkeseríteni/megbántani de ennek így jó vége nem lesz. Ez csak arra megy a leírtak alapján hogy mindent amit tudnak lehúzzanak rólad... pénzéhes haszonlesők...

Jobb az elején lépni szerintem... amíg még tudsz és nem költöttél vagyont a drágára...

Az ilyenek nagyon rá tudnak akaszkodni az emberre...

2017. aug. 9. 12:22
 15/17 anonim ***** válasza:
Le akarnak húzni. Amúgy volt már szex ?
2017. aug. 9. 20:13
 16/17 anonim ***** válasza:

Na neee...

Ettől kiborulnék. Nekem ne ossza be senki a pénzem (azt a keveset se), mi ez, bank? Az még nem is lenne nagy baj, de a banknak vissza is adják a pénzt... (a c típusúakon kívül)

2017. aug. 9. 21:59
 17/17 A kérdező kommentje:
Volt szex igen. Szakítottam vele, mert kiderült, hogy ismerkedik a hátam mögött chatrouletten, és a szemembe is hazudott, hogy nincs mitől tartanom. Az anyjának megmondtam, hogy mi a helyzet, és ő azt mondta, hogy mi tudjuk. Szóval szerintem nem fognak rám ragadni. Egyébként sokszor volt megsértődve hülyeségeken, mint egy óvodás. Akkor hozzá sem lehetett szólni.
2017. aug. 10. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!