Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Zavaró lehet ha a számon...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavaró lehet ha a számon veszek levegőt és a csokolozast nem bírom sokáig?

Figyelt kérdés

Már kiskorom óta ott veszem a levegőt és így elgondolkodtam hogy rohadt idegesítő lehet ha ezért abba kell hagyni, vagy nem?

15/L

2017. aug. 8. 14:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Volt egy lány ismerősöm, ő is szájon vette a levegőt, baromi idegesítő volt.. Hallani lehetett minden levegő vételét.. De még a beszédén is.. Tényleg, ha tudsz az orrodon levegőt venni, akkor inkább szokj vissza :)
2017. aug. 8. 15:25
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Pont ezért kérdeztem tőle hogy eddig nem szólt senki, mert rohadt idegesítő lehet. Erre meg le lettem pontozva.

2017. aug. 8. 15:28
 13/18 A kérdező kommentje:
#12 bocs hogy nem válaszoltam , nem én pontoztalak le, és nem szóltak meg érte mivel hallani sem lehet hogy ott veszem a levegőt
2017. aug. 8. 15:50
 14/18 anonim ***** válasza:
12%

én is a számon veszem a levegőt,és sosem okozott még eddig problémát ez alaat a 16 évem alatt :'D

szinte észre se lehet venni,miért kell ezen így fenakadni ? xd

2017. aug. 8. 15:56
 15/18 A kérdező kommentje:

Igazából nem akadtam fel csak megkérdeztem , hogy ez nagy baj?

Főleg ha lesz barátom...

2017. aug. 8. 16:00
 16/18 anonim ***** válasza:
0%

#14 Csenge,te vagy az? :D

-K

2017. aug. 8. 16:11
 17/18 anonim ***** válasza:
Ha nem lehet hallani hogy veszed a levegőt akkor nem baj. De azért próbálj vissza szokni.
2017. aug. 8. 16:19
 18/18 anonim ***** válasza:

#16-os nem ,nem csenge vagyok xd

és tényleg,konkrétan észre se lehet venni ha valaki a száján veszi a levegőt,és ha majd barátod lesz az se fogja észre venni hagyak nem úgy szuszogsz mint egy térhajlító mosógép ><

14-es voltam

2017. aug. 8. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!